Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Raske vårmodeller fra MSi

Taiwanesiske MSi oppgraderer med GeForce RTX Super og 10. generasjons Intel-prosessorer.

Skrevet av / 10.04.20 - 13:31
Raske vårmodeller fra MSi

Som trofaste lesere kanskje vet, har Intel og Nvidia nettopp lansert sin nyeste generasjon av henholdsvis prosessorer og grafikkort. Det utløser en strøm av nye modeller fra alle de ledende PC-produsentene. Dermed også MSi.

Hos MSi finner man den nye teknologien i tre modellserier: Den slanke GS66-gaming laptopen, den litt tyngre GS66, som også er til gamere. Samt Creator 17, som retter seg til “digitale innholdsskapere.”

GE66 Stealth (Foto MSi)

GS66 Stealth-maskinene har alle en 15,6″ skjerm i Full HD-oppløsning. På de dyreste modellene har den en 300 Hz oppdateringshastighet, mens de mindre kostbare må “nøye” seg med 240 Hz. Grafikkortet er i toppmodellene det nye Nvidia GeForce RTX 2080 Super, som skulle være 25% raskere enn et alminnelig RTX 2080-kort. Alt etter pris fås de forskjellige GS66 Stealth-modellene med opptil 10. generasjons Intel Core i9-prosessor. Men så nærmer prisen seg også 40.000 norske kroner.

GE66 Raider (Foto MSi)

GE66 Raider er med RGB-utsmykning den litt mer flamboyante av de svarte Stealth-modellene. Her finner man Core i9- og i7-prosessorer og GeForce RTX 2070-grafikkort. I toppmodellen i Super-utgaven. Skjermen, som også er på 15,6″, har på begge utgavene 240 Hz oppdateringsfrekvens. Prisen på toppmodellen ligger rundt 30.000 kroner.

Creator 17 (Foto MSi)

Creator 17 er laget for profesjonelle grafikere, og andre som har bruk for grafiske muskler. Og som har en arbeidsgiver til å betale for det. Da det er en arbeidsmaskin er skjermen en 17,3 tommers 4K-skjerm. Grafikkortet er Nvidias GeForce RTX 2080 Super. Prosessoren er en 10. generasjons Intel Core i7, og det er 2 TB lagring. Prisen blir litt over 40.000 kroner.

 

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Full HD er fortsatt i live

Første UPS for gamere

Razers nye gamingmus veier kun 55 gram

Raskt nettverk til en overkommelig pris

Nå er Google NotebookLM her

Nerdenes Jesus?

Den store KI-prosessorkrigen

Asus er hodestups forelsket i KI

Google skal lage AR-briller

ICQ-chat stenger

Copilot+ er et «mareritt for personvernet»

Populært konferansekamera får en etterfølger

Scroll to Top