Raske vårmodeller fra MSi

Taiwanesiske MSi oppgraderer med GeForce RTX Super og 10. generasjons Intel-prosessorer.

Som trofaste lesere kanskje vet, har Intel og Nvidia nettopp lansert sin nyeste generasjon av henholdsvis prosessorer og grafikkort. Det utløser en strøm av nye modeller fra alle de ledende PC-produsentene. Dermed også MSi.

Hos MSi finner man den nye teknologien i tre modellserier: Den slanke GS66-gaming laptopen, den litt tyngre GS66, som også er til gamere. Samt Creator 17, som retter seg til «digitale innholdsskapere.»

GE66 Stealth (Foto MSi)

GS66 Stealth-maskinene har alle en 15,6″ skjerm i Full HD-oppløsning. På de dyreste modellene har den en 300 Hz oppdateringshastighet, mens de mindre kostbare må «nøye» seg med 240 Hz. Grafikkortet er i toppmodellene det nye Nvidia GeForce RTX 2080 Super, som skulle være 25% raskere enn et alminnelig RTX 2080-kort. Alt etter pris fås de forskjellige GS66 Stealth-modellene med opptil 10. generasjons Intel Core i9-prosessor. Men så nærmer prisen seg også 40.000 norske kroner.

GE66 Raider (Foto MSi)

GE66 Raider er med RGB-utsmykning den litt mer flamboyante av de svarte Stealth-modellene. Her finner man Core i9- og i7-prosessorer og GeForce RTX 2070-grafikkort. I toppmodellen i Super-utgaven. Skjermen, som også er på 15,6″, har på begge utgavene 240 Hz oppdateringsfrekvens. Prisen på toppmodellen ligger rundt 30.000 kroner.

Creator 17 (Foto MSi)

Creator 17 er laget for profesjonelle grafikere, og andre som har bruk for grafiske muskler. Og som har en arbeidsgiver til å betale for det. Da det er en arbeidsmaskin er skjermen en 17,3 tommers 4K-skjerm. Grafikkortet er Nvidias GeForce RTX 2080 Super. Prosessoren er en 10. generasjons Intel Core i7, og det er 2 TB lagring. Prisen blir litt over 40.000 kroner.

 

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Lyd & Bilde,
se våre abonnementstilbud her .
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

I dag slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Både Marantz, Denon og Yamaha receivere med HDMI 2.1 får svart skjerm med den nye Xbox gjennom HDMI.
Serial 1-elsykkelen er "Powered by Harley-Davidson" og er samtidig en hyllest til selskapets første motorsykkel fra 1903.
Den bærbare Beolit 20 har trådløs lading og lang batteritid.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Den svenske nettbutikken åpnet i natt.
Harman Kardon gir deg et trådløst anlegg med mange tilkoblinger.
Kan revolusjonere bildeopplevelsen fra VR-briller.
For å redusere kjøretrøtthet tar Jaguar Land Rover i bruk høyteknologisk støykansellering fra Silentium.
Vi holder på å teste Hyundai Kona med lydanlegg fra selveste KRELL.
Støtte for opptil 11.2 kanaler i kompakte kabinetter.
Hey, Google, nå kjører vi!
Den søteste elbilen blir mer praktisk.
Vi fikk se en rekke nye kraftige smarttelefoner, da Huawei i dag holdt virtuell pressekonferanse.
Prisgunstig fotoskriver for entusiaster.
De helt trådløse øreproppene Oppo Enco X har aktiv støyreduksjon. Lyden er det Dynaudio som står for.
Suksessforfatter Jo Nesbø slår pjaltene sammen med HBO for et kommende serieprosjekt.