Raske vårmodeller fra MSi

Taiwanesiske MSi oppgraderer med GeForce RTX Super og 10. generasjons Intel-prosessorer.
Annonse
Annonse
forfatter

Som trofaste lesere kanskje vet, har Intel og Nvidia nettopp lansert sin nyeste generasjon av henholdsvis prosessorer og grafikkort. Det utløser en strøm av nye modeller fra alle de ledende PC-produsentene. Dermed også MSi.

Hos MSi finner man den nye teknologien i tre modellserier: Den slanke GS66-gaming laptopen, den litt tyngre GS66, som også er til gamere. Samt Creator 17, som retter seg til «digitale innholdsskapere.»

GE66 Stealth (Foto MSi)

GS66 Stealth-maskinene har alle en 15,6″ skjerm i Full HD-oppløsning. På de dyreste modellene har den en 300 Hz oppdateringshastighet, mens de mindre kostbare må «nøye» seg med 240 Hz. Grafikkortet er i toppmodellene det nye Nvidia GeForce RTX 2080 Super, som skulle være 25% raskere enn et alminnelig RTX 2080-kort. Alt etter pris fås de forskjellige GS66 Stealth-modellene med opptil 10. generasjons Intel Core i9-prosessor. Men så nærmer prisen seg også 40.000 norske kroner.

GE66 Raider (Foto MSi)

GE66 Raider er med RGB-utsmykning den litt mer flamboyante av de svarte Stealth-modellene. Her finner man Core i9- og i7-prosessorer og GeForce RTX 2070-grafikkort. I toppmodellen i Super-utgaven. Skjermen, som også er på 15,6″, har på begge utgavene 240 Hz oppdateringsfrekvens. Prisen på toppmodellen ligger rundt 30.000 kroner.

Creator 17 (Foto MSi)

Creator 17 er laget for profesjonelle grafikere, og andre som har bruk for grafiske muskler. Og som har en arbeidsgiver til å betale for det. Da det er en arbeidsmaskin er skjermen en 17,3 tommers 4K-skjerm. Grafikkortet er Nvidias GeForce RTX 2080 Super. Prosessoren er en 10. generasjons Intel Core i7, og det er 2 TB lagring. Prisen blir litt over 40.000 kroner.

Annonse

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
Ryktene vil ha det til at Sonos lanserer sine første hodetelefoner i 2021. Slik kan de bli seende ut!
Euclid er ikke Audezes første ørepropper med planmagneter. Men det er de første lukkede.
Negative kommentarer renner inn etter trøbbel med forhåndsbestillingen av IONIQ 5.
Kjapp deg om du ønsker James Bonds kamera.
Elektrostatiske hodetelefoner og drivere fra Stax er bare begynnelsen.
Volkswagen ID.4 har ankommet norske forhandlere. Vi har tatt en rask titt - og lytt - på infotainment-systemet!
Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.