Nyhet

Nytt gaming-merke fra HP

forfatter

HP har allerede sitt eget gaming-merke Omen. Et merke som har blitt en vellykket satsing. Nå utvider de sortimentet med en rekke spillmaskiner til budsjettpris.

Det nye gaming-merket får navnet Victus by HP. Den nye serien debuterer med en 16″ gaming-laptop, som logisk nok har fått navnet Victus by HP 16. Uvanlig for gaming fås nyheten i tre farger, hvor ingen av dem er kullsvarte! Den fås i stedet i sølv, blå og hvit.

Maskinene kommer i en rekke varianter med (opptil) 11. generasjons i7-prosessor fra Intel eller Ryzen 7 fra AMD. På grafikksiden går utvalget opp til Nvidia GeForce RTX 3060 eller AMD Radeon RX 5500M. Skjermen er som sagt 16″ og fås med oppløsning og hastighet opptil QHS 165 Hz.

I skrivende vet vi ikke hva prisen går opp til. Men den starter på 7.999 kroner. Maskinene er tilgjengelige fra juni.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.