TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Nytt gaming-merke fra HP

forfatter
Publisert 24.05.21 - 12:51

HP har allerede sitt eget gaming-merke Omen. Et merke som har blitt en vellykket satsing. Nå utvider de sortimentet med en rekke spillmaskiner til budsjettpris.

Det nye gaming-merket får navnet Victus by HP. Den nye serien debuterer med en 16″ gaming-laptop, som logisk nok har fått navnet Victus by HP 16. Uvanlig for gaming fås nyheten i tre farger, hvor ingen av dem er kullsvarte! Den fås i stedet i sølv, blå og hvit.

Maskinene kommer i en rekke varianter med (opptil) 11. generasjons i7-prosessor fra Intel eller Ryzen 7 fra AMD. På grafikksiden går utvalget opp til Nvidia GeForce RTX 3060 eller AMD Radeon RX 5500M. Skjermen er som sagt 16″ og fås med oppløsning og hastighet opptil QHS 165 Hz.

I skrivende vet vi ikke hva prisen går opp til. Men den starter på 7.999 kroner. Maskinene er tilgjengelige fra juni.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Bedre dekning og raskere nett - til lavere pris Nå får du raskere hastighet og bedre stabilitet. Og det til en overraskende god pris. Les vår test av to rimelige mesh-nettverk.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Lenovo lanserer ny 16 tommers brettbar laptop To år etter den første brettbare datamaskinen kom på markedet, er Lenovo tilbake med en oppfølger til X1 Fold. Den nye modellen har blant annet større skjerm og slankere form.
Følg Lyd & Bilde