TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

CES 2021: Nye PC’er – men også hodetelefoner fra HP

I tillegg til PC'er i alle størrelser og vektklasser lanserer HP også hodetelefoner.

forfatter
Publisert 11.01.21 - 18:10

CES-messen er for alvor i gang, og HP kommer med en lang rekke produkter, herunder en ny kategori som vi ikke har sett fra datamaskinprodusenten tidligere.

Dragonfly med over alt

I den lette ende er det 360-graders maskinen HP Dragonfly G2, som veier mindre enn 1 kilo og har innebygd 5G eller 4G LTE-forbindelse, samt 11. generasjons Intel Core-prosessor. Maskinen kommer i februar, men prisen er foreløpig ukjent.

HP Dragonfly G2. (Foto: HP)

Ørepropper uten tråd

Elite Wireless Earbuds er helt trådløse hodetelefoner, som ifølge HP er like godt egnet til fritid som jobb. I likhet med andre helt trådløse 2021-propper er det variabel støyreduksjon og mulighet for å tilpasse lyden individuelt. De kan kjøpes fra april, men prisen er ikke offentliggjort enda

HP Elite Wireless Earbuds. (Foto: HP)

Elite-serien inneholder også en rekke lette datamaskiner: HP Elite Folio er en 13,5 tommer, bygget over en Qualcomm Snapdragon 5G-plattform, som leverer gigabit-tilkoblingshastigheter med valgfri 5G-forbindelse og Wi-Fi 6.

HP EliteBook 840 G8 Aero er en 1,1 kg hybridenhet med Intel Core-prosessor. Også denne har Wi-Fi 6 og 5G.

Ytterligere nye enheter i Elite-serien inkluderer HP EliteBook x360 1030 G8 og HP Elitebook x360 1040 G8, disse har også innebygd 5G-forbindelse.

Prisen på maskinene i Elite-serien er ikke kjent.

HP Envy 14 med 16:10-skjem. (Foto: HP)

Hvis man trenger litt mer muskelkraft, er HP ENVY 14 den nyeste maskinen i ENVY-serien. Som andre maskiner vi har sett på i det siste, har HP også droppet widescreenformatet, og heller valgt 16:10 WUXGA (1920 x 1200) multitouchskjerm, som gir et 11% større synsfelt enn på en 16:9-bærbar.

Maskinen er utstyrt med en 11. generasjons Intel Core-prosessor mulighet for Nvidia GeForce GTX 1650 Ti-Q grafikk. En infrarød sensor kontrollerer at dataen ikke blir overopphetet. Prisen starter på rundt 8.000 kroner.

I tillegg de nevnte nyhetene presenterte HP også mer enn en håndfull PC-skjermer til kontor og hjemmekontor.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Heftigere mesh-nettverk finner du neppe Visst koster det mye penger. Men skal du ha det raskeste og beste mesh-nettverket, er Asus den nye kongen på tronen.
Bedre dekning og raskere nett - til lavere pris Nå får du raskere hastighet og bedre stabilitet. Og det til en overraskende god pris. Les vår test av to rimelige mesh-nettverk.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Følg Lyd & Bilde