TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Ny produktserie til hjemmekontoret

Poly vil komme seg på markedet for profesjonell lyd & video til hjemmekontor.

forfatter
Publisert 16.02.21 - 02:06

Poly Studio P-series er en rekke enheter som skal møte behovene for folk som jobber hjemmefra, samtidig som IT-avdelingen får verktøy, slik at de kan hjelpe brukerne som sitter hjemme på kjøkkenet eller på kontoret.

Brukerne skal ha enheter som både er så stilig designet at man kan ha dem stående fremme, og som løfter møtekvaliteten til profesjonelt nivå i forhold til å bruke laptoppen som videotelefon, skriver Poly i en pressemelding.

«Vi er i en ny era, hvor folk jobber sammen både virtuelt og fysisk i klasserom, på sykehus, møterom, kort sagt: overalt, » sier Tom Puorro, Executive Vice President and General Manager of Global Products hos Poly, og fortsetter:

«Ditt konferanseutstyr er den viktigste delen i rekken, fordi det er avgjørende for hvordan du fremtrer i et møte, og det utgjør hele forskjellen i å opnå det du vil. Poly Studio P-series gir deg trygghet i at du kan fokusere 100 prosent på det du faktisk gjør.»

Poly Studio P5 webkamera, Poly Studio P15 Videobar og Poly Studio P21 Personal Meeting Display er de tre enhetene som møter behovene alle fra regnskapsassistenen til CEO’en, lover Poly:

Poly Studio P5 Webcam

Poly Studio P5
Poly Studio P5. (Foto: Poly)

Personlig webkamera med kameraoptikk optimert til videosamtaler. Poly Studio P5-webkamera leverer 1080p-oppløsning og 4x digital zoom og leveres med en innebygd mekanisk «privacy shutter», retningsbestemt mikrofon, samt integrert USB-tilkobling til hodetelefoner for plug-and-play-forbindelse til lyd.

Poly Studio P15 personlig videobar

Poly Studio P15
Poly Studio P15. (Foto: Poly)

Personlig videobar med 4K-oppløsning, automatisk beskjæring av bildet på den som snakker, samt en integrert høyttaler og mikrofonrekke med såkalt NoiseBlock AI-teknologi som blokkerer bakgrunnstøy.

Poly Studio P21 Personlig møteskjerm

Poly Studio P21
Poly Studio P21. (Foto: Poly)

Videokonferanseskjerm med en 21″-skjerm, høykvalitetskamera og alt-i-et-lyd. Skjermens kant har innebygd lys, som dynamisk justeres for å belyse deg og dermed optimere videokvaliteten, selv hvis du sitter i motlys. USB-tilkoblingen gjør at Poly Studio P21 fungerer med enhver videokommunikasjons-app, som kjører på en PC eller Mac.

I tillegg hjelper Poly til å løse IT-avdelingenes store utfordring, når de skal håndtere mange enheter plassert på private adresser og private nettverk. Det gjelder både når det gis teknisk hjelp, og når sikkerheten skal styres, samt når man skal kjøpe inn videomøte-pakker til hundrevis av medarbeidernes hjemmekontor. Løsningen heter Poly Lens.

Les mer om produktene og se priser her.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Heftigere mesh-nettverk finner du neppe Visst koster det mye penger. Men skal du ha det raskeste og beste mesh-nettverket, er Asus den nye kongen på tronen.
Bedre dekning og raskere nett - til lavere pris Nå får du raskere hastighet og bedre stabilitet. Og det til en overraskende god pris. Les vår test av to rimelige mesh-nettverk.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Følg Lyd & Bilde