Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nighthawk RS700S: «overlegen hastighet» med WiFi 7

Netgears første WiFi 7-router, Nighthawk RS700S, skal gi lynrask WiFi med hastigheter opptil 19 Gbit/s.

Skrevet av / 22.10.23 - 08:00
Nighthawk RS700S: «overlegen hastighet» med WiFi 7

Kravene til WiFi i moderne hjem har økt drastisk, og stadig flere steder kan man nå få levert internett med hastigheter over en gigabit. Med stadig flere tilkoblede enheter, en voksende popularitet innen 4K og til og med 8K videostrømming, og for ikke å snakke om at man nå sitter og laster ned spill online på mange gigabyte om gangen, må WiFi-teknologien holde følge.

10 gigabit port

WiFi 7 bygger videre på WiFi 6E ved å tilby enda høyere hastigheter og ytelse. Netgear Nighthawk RS700S er utstyrt med en 10 Gbit/s internettport, som er ti ganger båndbredden til det som inntil nå har vært vanlig. En rekke LAN-porter for kablet tilkobling til flere enheter har den også fått

Nighthawk RS700S har fått en slank design, og mens antennene på innsiden skal ha ekstra høy ytelse, spesiallaget for 6 GHz-båndet og 320 MHz båndbredde.

WiFi 7 til 200 enheter

Ruteren har 360 graders dekning og støtter opptil 200 tilkoblede enheter samtidig, over en dekningsflate på opptil 250 kvadratmeter.

Foruten multi-gigabit nettverkshastighet på hjemmenettet, kan du koble til en USB-harddisk for nettverkslagring og enkel deling av store filer.

Netgear Nighthawk RS700S: Tilgjengelighet og pris

Netgear Nighthawk RS700S kan kjøpes i slutten av oktober, men om du trodde den blir billig, tro om igjen: 11 199 kroner er hva du må punge ut.

Mer info: netgear.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Chromebooks med ekstra krefter

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Lyd & Bilde
Scroll to Top