Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

MWC 2022: Gaming trenger ikke å være dyrt

Lenovo lover spillmaskiner til fornuftige priser med IdeaPad gaming 3.

Skrevet av / 02.03.22 - 17:18
MWC 2022: Gaming trenger ikke å være dyrt

I tillegg til en strøm av nye bærbare maskiner til jobb, som vi skrev om i går, så lanserte Lenovo også noen PC’er med spill som fokus på MWC i Barelona. Og prisene virker ganske fornuftige. De begynner på rundt 10.000 kroner.

De to nye gaming-bærbare IdeaPad Gaming 3i og IdeaPad Gaming 3 skal angivelig ha nok gaming- og grafikkraft til å kunne imponere både med- og motspillere, i tillegg til å være enkel å ta med seg under armen til forelesning eller neste LAN-party.

I følge pressemeldingen er de nye PC’ene «kraftigere enn en ultrabook», når det er snakk om nye spill. Noe som forsåvidt er sant, for spill er ikke akkurat ultrabook’er sin sterke side.

16 IdeaPad Gaming 3 Gen7 Rear
IdeaPad 3 har et bakparti, som ville passet på en Ford Thunderbird. (Foto: Lenovo)

Maskinene kjører Windows 11 og fås med enten 12. generasjons Intel Core i7-prosessorer eller AMD Ryzen 6000. Skjermene har en rask oppdateringshastighet på 165 Hz. Og vi kan endelig begynne å anse Full HD som en del av fortiden. Oppløsningen er enten WQHD+ (2560 x 1600) i 16-tommers utgaven eller WQHD (2560 x 1440) i 15,6 tommers versjonen. Selv om «opptil» fortsatt viser til at det kun gjelder toppmodellene.

Grafikkortet er – opptil – Nvidia GeForce RTX 3060. Men startprisene som er oppført under gjelder de rimeligere modellene.

Priser og tilgjengelighet

Toppmodellen på 16 tommer starter på EUR 1.099 inkl. moms. Intel-utgaven kommer til juni, mens AMD-versjonen er klar en måned senere.

Den litt mindre 15,6″ kommer til å koste fra EUR 999 inkl. moms. Her er Intel-versjonen klar til mai, mens AMD leveres fra juni.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Chromebooks med ekstra krefter

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Lyd & Bilde
Scroll to Top