TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

MWC 2022: Gaming trenger ikke å være dyrt

Lenovo lover spillmaskiner til fornuftige priser med IdeaPad gaming 3.

forfatter
Publisert 02.03.22 - 17:18

I tillegg til en strøm av nye bærbare maskiner til jobb, som vi skrev om i går, så lanserte Lenovo også noen PC’er med spill som fokus på MWC i Barelona. Og prisene virker ganske fornuftige. De begynner på rundt 10.000 kroner.

De to nye gaming-bærbare IdeaPad Gaming 3i og IdeaPad Gaming 3 skal angivelig ha nok gaming- og grafikkraft til å kunne imponere både med- og motspillere, i tillegg til å være enkel å ta med seg under armen til forelesning eller neste LAN-party.

I følge pressemeldingen er de nye PC’ene «kraftigere enn en ultrabook», når det er snakk om nye spill. Noe som forsåvidt er sant, for spill er ikke akkurat ultrabook’er sin sterke side.

16 IdeaPad Gaming 3 Gen7 Rear
IdeaPad 3 har et bakparti, som ville passet på en Ford Thunderbird. (Foto: Lenovo)

Maskinene kjører Windows 11 og fås med enten 12. generasjons Intel Core i7-prosessorer eller AMD Ryzen 6000. Skjermene har en rask oppdateringshastighet på 165 Hz. Og vi kan endelig begynne å anse Full HD som en del av fortiden. Oppløsningen er enten WQHD+ (2560 x 1600) i 16-tommers utgaven eller WQHD (2560 x 1440) i 15,6 tommers versjonen. Selv om «opptil» fortsatt viser til at det kun gjelder toppmodellene.

Grafikkortet er – opptil – Nvidia GeForce RTX 3060. Men startprisene som er oppført under gjelder de rimeligere modellene.

Priser og tilgjengelighet

Toppmodellen på 16 tommer starter på EUR 1.099 inkl. moms. Intel-utgaven kommer til juni, mens AMD-versjonen er klar en måned senere.

Den litt mindre 15,6″ kommer til å koste fra EUR 999 inkl. moms. Her er Intel-versjonen klar til mai, mens AMD leveres fra juni.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Lenovo lanserer ny 16 tommers brettbar laptop To år etter den første brettbare datamaskinen kom på markedet, er Lenovo tilbake med en oppfølger til X1 Fold. Den nye modellen har blant annet større skjerm og slankere form.
Huawei er tilbake! Kinesiske Huawei lanserer både smartklokke, ny laptop samt et nettbrett på årets største elektronikkmesse.
Følg Lyd & Bilde