Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Mus og taster i sukkersøte farger

Hvorfor skal alt være så kjedelig? Logitech POP ligner noe fra smågodt-hylla

Skrevet av / 24.01.22 - 09:04
Mus og taster i sukkersøte farger

Søtt og smakfult er ikke ord man forbinder med dataprodukter. Men Logitechs nyeste modeller gir en neste umotståelig trang til å smake å slikke på datamusa og drysse tastene over isdesserten.

Logitech POP Mouse og Logitech POP Keys har et fargerikt design som skiller seg fra det meste. Utstyret fås i tre pastelkombinasjoner: Gul/svart, rosa/hvit og lilla/gul/grønn!

«Studio-serien fra Logitech omfavner originaliteten hos hvert enkelt individ,» sier Art O’Gnimh, som er visepresident for lifestyle business hos Logitech. Med POP-Keys og POP Mouse har vi skapt innovative produkter, som sikter mot å være like uttrykksfulle som brukerne våre – og uten at det går på kompromiss med produktiviteten.» 

POP Keys Heartbreaker
Til tross for utseendet er tastaturet helt sukkerfritt. Og fullt med sunne, mekaniske taster.  (Foto: Logitech)

POP-tastaturet leveres med åtte utskiftbare emoji-taster, og det er plass til fire på tastaturet. Emoji-tastene kan tilpasses ved hjelp av Logitech Options-programvaren. POP-musen har også en toppknapp som åpner emoji-menyen og kan tilpasses med ett enkelt trykk.

Selv om designet bokstavelig talt popper, så er det tekniske i orden. Under tastene finner man ordentlige mekaniske brytere. Det vil sikre både god ergonomi og lang holdbarhet. Mekaniske tastaturer er vanlige i gamingverdenen, men sjeldent å se på tastasturer til hverdagsbruk. Tasturets 12 fn-knapper har dessuten både klippeverktøy, mikrofon-mute og medie-taster.

Kompakt lommemus

POP-musen fås i de samme sprellende fargene, og den får enkelt plass i baggen eller lomma. Musen er utstyrt med Smartwheel, som automatisk skifter fra høypresisjon til hastigshetsrullemodus. Både mus og tastatur kan kobles til opptil tre enheter om gangen med Bluetooth eller den trådløse Logi Bolt-mottakeren.

POP Mouse Daydream
Logitech POP Mouse. (Foto: Logitech)

Pris og tilgjengelighet
POP Keys og POP Mouse er tilgjengelige nå. Den veiledende utsalgsprisen  er 999 kroner for POP Keys og 499 kroner for POP Mouse.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top