TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Mus og taster i sukkersøte farger

Hvorfor skal alt være så kjedelig? Logitech POP ligner noe fra smågodt-hylla

forfatter
Publisert 24.01.22 - 09:04

Søtt og smakfult er ikke ord man forbinder med dataprodukter. Men Logitechs nyeste modeller gir en neste umotståelig trang til å smake å slikke på datamusa og drysse tastene over isdesserten.

Logitech POP Mouse og Logitech POP Keys har et fargerikt design som skiller seg fra det meste. Utstyret fås i tre pastelkombinasjoner: Gul/svart, rosa/hvit og lilla/gul/grønn!

«Studio-serien fra Logitech omfavner originaliteten hos hvert enkelt individ,» sier Art O’Gnimh, som er visepresident for lifestyle business hos Logitech. Med POP-Keys og POP Mouse har vi skapt innovative produkter, som sikter mot å være like uttrykksfulle som brukerne våre – og uten at det går på kompromiss med produktiviteten.» 

POP Keys Heartbreaker
Til tross for utseendet er tastaturet helt sukkerfritt. Og fullt med sunne, mekaniske taster.  (Foto: Logitech)

POP-tastaturet leveres med åtte utskiftbare emoji-taster, og det er plass til fire på tastaturet. Emoji-tastene kan tilpasses ved hjelp av Logitech Options-programvaren. POP-musen har også en toppknapp som åpner emoji-menyen og kan tilpasses med ett enkelt trykk.

Selv om designet bokstavelig talt popper, så er det tekniske i orden. Under tastene finner man ordentlige mekaniske brytere. Det vil sikre både god ergonomi og lang holdbarhet. Mekaniske tastaturer er vanlige i gamingverdenen, men sjeldent å se på tastasturer til hverdagsbruk. Tasturets 12 fn-knapper har dessuten både klippeverktøy, mikrofon-mute og medie-taster.

Kompakt lommemus

POP-musen fås i de samme sprellende fargene, og den får enkelt plass i baggen eller lomma. Musen er utstyrt med Smartwheel, som automatisk skifter fra høypresisjon til hastigshetsrullemodus. Både mus og tastatur kan kobles til opptil tre enheter om gangen med Bluetooth eller den trådløse Logi Bolt-mottakeren.

POP Mouse Daydream
Logitech POP Mouse. (Foto: Logitech)

Pris og tilgjengelighet
POP Keys og POP Mouse er tilgjengelige nå. Den veiledende utsalgsprisen  er 999 kroner for POP Keys og 499 kroner for POP Mouse.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kullsvart OLED-skjerm til gaming Alienware AW3423DW er den første gamingskjermen med QD-OLED. Hva kan bli bedre enn perfekt svartnivå? En god del, skal det vise seg.
Mekanisk tastatur til kreative Den nye MX Master 3S-musen, det nye MX mekaniske trådløse tastaturet og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastaturet skal hjelpe avanserte digitale utviklere.
Oppdatert Asus-bærbar klar til Norden Den nye 14" modellen kommer i to utgaver med henholdsvis Intel- og AMD-prosessor.
Spill i 3D uten briller Acer Predator Helios 300 gir spillene dine en ny dybde.
Skjermen er det beste ved den HPs luksusmaskin har en lekker UHD+-skjerm som vil glede grafikere. Men kreftene holder ikke mål i forhold til prisen.
Broadcast-studio til skrivebordet Har du en youtuber, twitcher eller podcaster i magen, kan Razers hybride lydmikser samle trådene.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend