Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Microsoft ruster opp med nye hybride bærbare

Surface Book 3 og Surface Go 2 er de nyeste produktene i Surface-serien fra Microsoft.

Skrevet av / 08.05.20 - 16:11
Microsoft ruster opp med nye hybride bærbare

Microsoft er igjen klare med nye produkter i Surface-serien, som sist ble fornyet i fjor høst med Surface Laptop 3, Surface Pro 7 og Surface Pro X.

Denne gangen er det Seattle-selskapets kraftigste bærbare datamaskin i Surface Book-serien, som kommer i en ny versjon, samtidig som det lille, fleksible Surface Go-nettbrettet også har blitt oppdatert.

Microsofts hittil kraftigste bærbare hybridmaskin, Surface Book 3, er samtidig ultrafleksibel. (Foto: Microsoft)

Surface Book 3

Ifølge Microsoft er Surface Book 3 selskapets kraftigste bærbare datamaskin til dato. Hybridmaskinen kommer i to utgaver med hhv. 13″ og 15″ skjerm – begge i 3:2 format og med hhv. 3000 x 2000 og 3240 x 2160 piksler oppløsning – og uansett størrelse kommer maskinen med 10. generasjons Intel Core prosessor, Wi-Fi 6 og Windows 10.

Den største modellen byr på helt opptil 32 GB RAM samt 2 TB SSD. Og for de som er glad i å spille, har Surface Book 3 15″ en Nvidia GeForce GPU med nok kraft til å spille de beste Xbox Game Pass PC-titlene ved 1080p med 60 fps, skriver Microsoft i sin pressemelding.

Prisen på Surface Book 3 starter fra 20.999 kroner, og de forskjellige modellene vil være tilgjengelige i butikkene fra den 21. mai.

Surface Go 2 er Microsofts letteste og mest fleksible hybridmaskin. (Foto: Microsoft)

Surface Go 2

Her er det snakk om en lettere, slankere og mindre utgave av Surface Pro-serien – det vil si et Windows 10-basert nettbrett med separat tastatur. Målgruppen er skolebarn og studenter, som har bruk for en rimelig, fleksibel hybridmaskin, som kan kan brukes til både skole og underholdning.

I sin pressemelding skriver Microsoft:

«Vi har lagt til Studio Mics – vår doble mikrofonløsning – for å forbedre lydkvaliteten og redusere bakgrunsstøy ved Teams-møter eller videosamtaler, samt et 5 MP kamera foran, som sørger for video i høy oppløsing selv i dårlig lys. Vi har også lagt til en ny kamera-app til baksidekameraet, som gjør det lettere å scanne dokumenter og whiteboards, slik at du enkelt kan dele møtenotater eller levere inn lekser.»

Surface Go kan gjøres mer personlig med covers og annet tilbehør, som kommer i et stort utvalg av farger, herunder sølv, svart, rød og blå. Prisen på Surface Go 2 starter på 5.399 kroner og produktet er tilgjengelig fra den 12. mai.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Chromebooks med ekstra krefter

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Lyd & Bilde
Scroll to Top