Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Microsoft introduserer Surface Laptop Go

Nytt design til en overkommelig pris.

Skrevet av / 03.10.20 - 11:03
Microsoft introduserer Surface Laptop Go

Microsofts egen serie av Surface-produkter er blant de beste nettbrett og bærbare med Windows 10, som kan kjøpes for penger. Nå har serien av Surface-produkter fått en lillebror i form av Surface Laptop Go, som er den billigste bærbare maskinen fra Microsoft så langt.

Surface Laptop Go kommer i forskjellige farger og konfigurasjoner. Men med en vekt på 1110 gram er dette den letteste Surface-bærbare noen gang.

Den har en såkalt PixelSense touchskjerm på 12,4″ i det klassiske Surface 3:2-formatet, et stort pekefelt og 1,3mm tastatur, som ifølge Microsoft skal gi en behagelig og nøyaktig skriveopplevelse.

https://youtu.be/kp4Acofumyg

 

Alle modeller er utstyrt med 10. generasjons Intel Core i5-1035G1-prosessor, mens lagringsplassen går fra bare 64 GB opptil 256 GB SSD. I tillegg kan man velge mellom 4 eller 8 GB RAM.

Surface Laptop Go har et innebygd 720p HD-kamera og Studio Mics, og Omnisonic-høyttalere og Dolby Audio skal gi fantastisk lyd, uansett om du er i et videomøte, ser film eller lytter til musikk, hevder Microsoft.

Pris og tilgjengelighet

Den nye bærbare kommer i tre metallfarger: Isblå, sandstein og platina. Prisen for den billigste konfigurasjonen er 7.889 kroner, og den kan bestilles allerede nå.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Verdens første desktop-PC funnet i gammelt hus

Økt retur for Vision Pro

ChatGPT får minne - som kan slås av

Farvel til iTunes for Windows

0
Scroll to Top