TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Lenovo Yoga 7 i alle nyanser

Lenovo Yoga 7 til ethvert bruksområde

forfatter
Publisert 10.05.22 - 14:00

Det er fleksibilitet over hele linjen hos Lenovo, som har lansert en rekke Yoga-modeller på markedet. De fleste har modellnummeret 7, men det er også en enkelt ny toppmodell.

Yoga Slim 9i Gen7 Hero Front
Yoga Slim 9i Gen7. (Foto: Lenovo)

Yoga Slim 9i er seriens nye flaggskip. En CO2-nøytral sertifisert bærbar PC med Windows 11 og 12. generasjons Intel Core-prosessor. Skjermen er på 14 tommer med touch og i (opptil) 4K-oppløsning.

Yoga Slim 7 Pro X
Yoga Slim 7 Pro X. (Foto: Lenovo)

Yoga Slim 7i Pro X og Yoga Slim 7 Pro X egner seg for de som trenger en kraftig maskin på farten. Begge modellene veier 1,6 kg og er utstyrt med opptil 32 GB RAM. Skjermen på de to PC-ene er 14 tommer med 3K-oppløsning og 120 Hz oppdateringshastighet.

Yoga Slim 7i Carbon Gen7
Yoga Slim 7i Carbon Gen7. (Foto: Lenovo)

Den letteste av modellene, er den nye Yoga Slim 7i Carbon. Maskinen veier mindre enn én kilo takket være karbonfiberdekselet. Skjermen er på 13 tommer.

Yoga Slim 7 Pro
Yoga Slim 7 Pro.

Til hjemmekontoret har man modellene Yoga Slim 7 Pro og Yoga Slim 7i Pro, som kan brukes til både jobb og underholdning. De har siste generasjon av Intel Core- eller AMD Ryzen 6000-serie prosessorer og (opptil) Nvidia GeForce RTX 2050-grafikk. Skjermen er 16 tommer og kan fås med 2,5K-oppløsning og 165 Hz oppdateringsfrekvens.

Yoga 7 Gen 7 14Inch
Yoga 7 Gen 7 14″. (Foto: Lenovo)

Til slutt er det Yoga 7. Den har AMD Ryzen 6000-prosessor og (opptil) 2,8K OLED 16:10 touch-skjerm.

  • Yoga Slim 9i kommer på markedet i slutten av juni, og prisene starter på €1.899.
  • Yoga Slim 7i Pro X kommer på markedet slutten av juni, og prisene starter på €1.299.
  • Yoga Slim 7 Pro X kommer på markedet i slutten av juni, og prisene starter på € 1.199.
  • Yoga Slim 7i Carbon kommer på markedet i slutten av juni, og prisene starter på €1.199.
  • Yoga Slim 7 Pro kommer på markedet i slutten av august, prisene starter på €999.
  • Yoga Slim 7 Pro (16″) kommer på markedet i slutten av juli, og prisene starter på € 1.499.
  • Yoga Slim 7i Pro kommer på markedet i slutten av juli, og prisene starter på €1.099.
  • Yoga Slim 7i Pro (16″) kommer på markedet i slutten av juli, og prisene starter på €1.599.
  • Yoga 7 kommer på markedet i slutten av juni, og prisene starter på €1.099.
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kullsvart OLED-skjerm til gaming Alienware AW3423DW er den første gamingskjermen med QD-OLED. Hva kan bli bedre enn perfekt svartnivå? En god del, skal det vise seg.
Mekanisk tastatur til kreative Den nye MX Master 3S-musen, det nye MX mekaniske trådløse tastaturet og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastaturet skal hjelpe avanserte digitale utviklere.
Oppdatert Asus-bærbar klar til Norden Den nye 14" modellen kommer i to utgaver med henholdsvis Intel- og AMD-prosessor.
Spill i 3D uten briller Acer Predator Helios 300 gir spillene dine en ny dybde.
Skjermen er det beste ved den HPs luksusmaskin har en lekker UHD+-skjerm som vil glede grafikere. Men kreftene holder ikke mål i forhold til prisen.
Broadcast-studio til skrivebordet Har du en youtuber, twitcher eller podcaster i magen, kan Razers hybride lydmikser samle trådene.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend