TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Lenovo Yoga 7 i alle nyanser

Lenovo Yoga 7 til ethvert bruksområde

forfatter
Publisert 10.05.22 - 14:00

Det er fleksibilitet over hele linjen hos Lenovo, som har lansert en rekke Yoga-modeller på markedet. De fleste har modellnummeret 7, men det er også en enkelt ny toppmodell.

Yoga Slim 9i Gen7 Hero Front
Yoga Slim 9i Gen7. (Foto: Lenovo)

Yoga Slim 9i er seriens nye flaggskip. En CO2-nøytral sertifisert bærbar PC med Windows 11 og 12. generasjons Intel Core-prosessor. Skjermen er på 14 tommer med touch og i (opptil) 4K-oppløsning.

Yoga Slim 7 Pro X
Yoga Slim 7 Pro X. (Foto: Lenovo)

Yoga Slim 7i Pro X og Yoga Slim 7 Pro X egner seg for de som trenger en kraftig maskin på farten. Begge modellene veier 1,6 kg og er utstyrt med opptil 32 GB RAM. Skjermen på de to PC-ene er 14 tommer med 3K-oppløsning og 120 Hz oppdateringshastighet.

Yoga Slim 7i Carbon Gen7
Yoga Slim 7i Carbon Gen7. (Foto: Lenovo)

Den letteste av modellene, er den nye Yoga Slim 7i Carbon. Maskinen veier mindre enn én kilo takket være karbonfiberdekselet. Skjermen er på 13 tommer.

Yoga Slim 7 Pro
Yoga Slim 7 Pro.

Til hjemmekontoret har man modellene Yoga Slim 7 Pro og Yoga Slim 7i Pro, som kan brukes til både jobb og underholdning. De har siste generasjon av Intel Core- eller AMD Ryzen 6000-serie prosessorer og (opptil) Nvidia GeForce RTX 2050-grafikk. Skjermen er 16 tommer og kan fås med 2,5K-oppløsning og 165 Hz oppdateringsfrekvens.

Yoga 7 Gen 7 14Inch
Yoga 7 Gen 7 14″. (Foto: Lenovo)

Til slutt er det Yoga 7. Den har AMD Ryzen 6000-prosessor og (opptil) 2,8K OLED 16:10 touch-skjerm.

  • Yoga Slim 9i kommer på markedet i slutten av juni, og prisene starter på €1.899.
  • Yoga Slim 7i Pro X kommer på markedet slutten av juni, og prisene starter på €1.299.
  • Yoga Slim 7 Pro X kommer på markedet i slutten av juni, og prisene starter på € 1.199.
  • Yoga Slim 7i Carbon kommer på markedet i slutten av juni, og prisene starter på €1.199.
  • Yoga Slim 7 Pro kommer på markedet i slutten av august, prisene starter på €999.
  • Yoga Slim 7 Pro (16″) kommer på markedet i slutten av juli, og prisene starter på € 1.499.
  • Yoga Slim 7i Pro kommer på markedet i slutten av juli, og prisene starter på €1.099.
  • Yoga Slim 7i Pro (16″) kommer på markedet i slutten av juli, og prisene starter på €1.599.
  • Yoga 7 kommer på markedet i slutten av juni, og prisene starter på €1.099.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Heftigere mesh-nettverk finner du neppe Visst koster det mye penger. Men skal du ha det raskeste og beste mesh-nettverket, er Asus den nye kongen på tronen.
Bedre dekning og raskere nett - til lavere pris Nå får du raskere hastighet og bedre stabilitet. Og det til en overraskende god pris. Les vår test av to rimelige mesh-nettverk.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Følg Lyd & Bilde