Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Lenovo presenterer nye produkter på virtuell MWC

Chromebooks, nye skjermer og en rekke kraftige nye ThinkPads er blant nyhetene som har blitt presentert på Mobile World Congress.

Skrevet av / 26.06.21 - 16:34
Lenovo presenterer nye produkter på virtuell MWC

Årets Mobile World Congress blir grunnet korona-pandemien en hybridforestilling, både fysisk og virtuell. Lenovo har selv valgt det virtuelle formatet og har lansert en rekke nye produkter i forbindelse med den store mobilmessen. Herunder to Chromebooks: IdeaPad 5i og IdeaPad Flex 5i. Samtidig lanseres den mobile skjermen L15 Mobile Monitor. Og til de profesjonelle kommer den kraftige ThinkPad X1 Extreme.

IdeaPad 5i Chromebook
IdeaPad 5i Chromebook. (Foto: Lenovo)

Chromebooks

IdeaPad 5i Chromebook veier bare 1,42 kilo og kommer med 14,6″ skjerm. Den fås med opptil 11. generasjons Intel Core i5-prosessor, opptil 512 GB lagringsplass og 8 GB minne. Den har også et bredt utvalg av USB-porter og Wi-Fi 6 for rask internettforbindelse. Maskinen kommer på markedet i juli og koster fra EUR 399.

IdeaPad Flex 5i Chromebook
IdeaPad Flex 5i Chromebook. (Foto: Lenovo)

IdeaPad Flex 5i Chromebook er en fleksibel bærbar som kommer med et 360 graders hengsel, som gjør det mulig for den 13,6 tommer store maskinen å takle mange forskjellige oppgaver, lover Lenovo.

Maskinen veier 1,35 kilo, og under hjelmen finner man bl.a. opptil 11. generasjons Intel Core i5-prosessor, 8 GB minne, en SSD på 512 GB og Bluetooth 5.1. Den kan også oppgraderes med Lenovo Digital Pen.

Også IdeaPad Flex 5i vil koste EUR 399, den kan kjøpes fra og med neste uke.

Lenovo L15 Mobile Monitor
Lenovo L15 Mobile Monitor. (Foto: Lenovo)

Mobil ekstra skjerm

L15 Mobile Monitor er en 15,6″ stor skjerm med Full HD-oppløsning, og med tilkobling via USB-C kan den brukes som en ekstra skjerm til maskinen eller telefonen når du jobber på farten. Skjermen veier 860 gram og er 6mm tykk. Den kommer på markedet til september til en pris på EUR 299.

ThinkPad X1 Extreme (4th Gen)
ThinkPad X1 Extreme (4th Gen). (Foto: Lenovo)

Til de profesjonelle

Lenovo har også lansert en kraftig bærbar til de profesjonelle brukerne i form av 4. generasjon av ThinkPad X1 Extreme.

Maskinen kommer med 16″ skjerm (16:10), opptil 4K-oppløsning, opptil 10 timers batterilevetid, opptil Intel Core i9 H-series vPro Prosessor, opptil 64 GB RAM, opptil 2 TB PCIe Gen 4 SSD og opptil NVIDIA GeForce RTX 3080 16 GB.

Til tross for å være en ytelsesmessig muskelbunt veier den bare fra 1,81 kg og har en tykkelse på 17,7 mm. Likevel er det plass til et avansert hybridt kjølesystem med luftinntak gjennom tastaturet, forklarer Lenovo i en pressemelding.

ThinkPad X1 Extreme (4th Gen) kommer på markedet til august og koster fra EUR 2.099.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

NÅ er disketten endelig død!

Full HD er fortsatt i live

Første UPS for gamere

Razers nye gamingmus veier kun 55 gram

Raskt nettverk til en overkommelig pris

Nå er Google NotebookLM her

Nerdenes Jesus?

Den store KI-prosessorkrigen

Asus er hodestups forelsket i KI

Google skal lage AR-briller

ICQ-chat stenger

Copilot+ er et «mareritt for personvernet»

Scroll to Top