TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Lego viser «Halloween-PC» med 20.000 klosser

Med Halloween like rundt hjørnet, trekker Lego sløret av sitt hittil skumleste(?) byggverk.

forfatter
Publisert 26.10.22 - 09:00

Et PC-kabinett laget av Lego-klosser? Ja, nå har vi sett det også! I anledning Halloween 2022 den 31. oktober, har Lego laget sin egen gaming-PC, nærmere bestemt et skrekk-kabinett…

Gaming-PC bygget av 20.000 Lego-klosser

Halloween-PC-en er laget som et gigantisk spøkelseshus: Uten at vi kan påberope oss å være Lego-eksperter(!), kan det se ut til å være er inspirert av Lego-settet Haunted House #10273 – bare at denne utgaven er vesentlig større og mer påkostet.

Halloween-PC-en består av hele 20.000 klosser, og er full av ulumskheter på innsiden, i tillegg til maskinvare av ypperste klasse. Grafikken håndteres av et NVIDIA GeForce RTX 3090, mens hovedprosessoren er en 16 kjerners Intel i9-12900KF. Lego har ellers utstyrt skrekk-kabinettet med vannkjøling, slik at de høytytende komponentene kan holde temperaturen under krevende spillseanser. Det sitter blant annet en svær edderkopp i vanntanken.

Kan man kjøpe denne?

Lego PC-en er nok først og fremst et PR-stunt for å markere Halloween, og det er lite trolig at Halloween-kabinettet kommer for salg. Men det kan muligens inspirere til å bygge noe lignende?

Du kan få et glimt av PC-en i denne videoen som Lego nylig postet på Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEGO (@lego)

Annonse
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Koble alle enheter til en kontakt En Thunderbolt 4 USB-dokk gir din bærbare nye muligheter og skaper orden på skrivebordet.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Fargesprakende skjerm fra MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, som er den første med bakbelyst skjerm med Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mer? Acer Swift 5 ligner og oppfører seg som et direktørleketøy. Men den koster så lite at de fleste kan være med.
Få den gamle PC-en på det raske nettet Netgear AXE3000 gir deg enkel tilgang til det lynraske Wi-Fi 6E med en USB 3.0-adapter.
Musestille fra Trust Hvis du - eller omgivelsene dine - plages av høylytte tastetrykk og museklikk, da har Trust et alternativ.
Følg Lyd & Bilde