Bil & El-kjøretøy Data Fitness Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Lego viser “Halloween-PC” med 20.000 klosser

Med Halloween like rundt hjørnet, trekker Lego sløret av sitt hittil skumleste(?) byggverk.

Skrevet av / 26.10.22 - 09:00
Lego viser “Halloween-PC” med 20.000 klosser

Et PC-kabinett laget av Lego-klosser? Ja, nå har vi sett det også! I anledning Halloween 2022 den 31. oktober, har Lego laget sin egen gaming-PC, nærmere bestemt et skrekk-kabinett…

Gaming-PC bygget av 20.000 Lego-klosser

Halloween-PC-en er laget som et gigantisk spøkelseshus: Uten at vi kan påberope oss å være Lego-eksperter(!), kan det se ut til å være er inspirert av Lego-settet Haunted House #10273 – bare at denne utgaven er vesentlig større og mer påkostet.

Halloween-PC-en består av hele 20.000 klosser, og er full av ulumskheter på innsiden, i tillegg til maskinvare av ypperste klasse. Grafikken håndteres av et NVIDIA GeForce RTX 3090, mens hovedprosessoren er en 16 kjerners Intel i9-12900KF. Lego har ellers utstyrt skrekk-kabinettet med vannkjøling, slik at de høytytende komponentene kan holde temperaturen under krevende spillseanser. Det sitter blant annet en svær edderkopp i vanntanken.

Kan man kjøpe denne?

Lego PC-en er nok først og fremst et PR-stunt for å markere Halloween, og det er lite trolig at Halloween-kabinettet kommer for salg. Men det kan muligens inspirere til å bygge noe lignende?

Du kan få et glimt av PC-en i denne videoen som Lego nylig postet på Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEGO (@lego)

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Ekte kino med high-end lydplanke

En liten lydrevolusjon

Den beste budsjettstrømmeren

Scroll to Top