Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

HP lanserer 17″ brettbar 3-i-1 PC

HPs Spectre Foldable PC lover imponerende ytelse og full fleksibilitet.

Skrevet av / 06.10.23 - 14:27
HP lanserer 17″ brettbar 3-i-1 PC

HP har lansert HP Spectre Foldable PC, en 3-i-1-maskin med en brettbar 17″ skjerm, som kombinerer funksjoner fra en bærbar data, nettbrett og stasjonær PC.

Brukere ønsker seg økt fleksibilitet til jobb, tilkoblingsmuligheter og underholdning i sine hybridliv, som tradisjonelle bærbare datamaskiner ikke alltid kan imøtekomme,” forteller Jo Tan, Senior Vice President & Division President for Personal Systems Consumer Solutions hos HP.

Fremtidssikret fleksibilitet

Ifølge HP mestrer Spectre Fold alle disse tre tingene, og den nye maskinen kan enkelt bytte mellom tre formfaktorer. Brukeren kan bytte mellom en bærbar PC, et nettbrett og en stasjonær PC takket være en brettbar skjerm og et integrert hengsel, som ifølge produsenten skal være svært robust.

Spectre Fold er verdens første brettbare PC, som kombinerer en halvannen skjerm med et fysisk tastatur, hevder HP, og det kreves ikke kabler til oppladning av trådløse Bluetooth-tastaturet eller pennen, da enheten har integrert trådløs oppladning.

(Foto: HP)

Hybridmaskinens utvidede skjerm utnytter Windows Snap sammen med en HP-forbedret modus for å tilpasse Windows-layouten raskere og enklere. Brukeren kan bytte mellom innhold og vinduer på vanlig vis i tradisjonell bærbar modus, redigere bilder i Photoshop i den utvidede bærbare modusen eller nyte en IMAX-film i fullskjerm på verdens første brettbare PC med IMAX Enhanced Certification, lover produsenten.

Ytelse og funksjoner

Spectre Fold leveres med innebygd AI for sikkerhet, trivsel og bevegelsesstyring. En innebygd AI-chip tilpasser seg brukerens behov og åpner for funksjoner som automatisk låsing hvis man beveger seg vekk fra maskinen – og aktivering når man nærmer seg igjen. I tillegg kommer flere AI-baserte funksjoner som automatisk demping av skjermen og privatlivsbeskyttelsesadvarsler.

(Foto: HP)

Maskinen drives av en 12. generasjons Intel Core i7-prosessor, som er basert på Intel Evo-plattformen. Den leveres også med Intel Iris Xe Graphics samt Wi-Fi 6E og massevis av lagringsplass med 16 GB minne og 1 TB SSD. HP lover en batteritid på opptil 12 timer i bærbar modus og opptil 11 timer i stasjonær modus.

Pris og tilgjengelighet

HP Spectre Foldable PC forventes å komme til salg på en lang rekke markeder senere på året. Priser vil bli offentliggjort nærmere produktets lansering, opplyser HP.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Full HD er fortsatt i live

Første UPS for gamere

Razers nye gamingmus veier kun 55 gram

Raskt nettverk til en overkommelig pris

Nå er Google NotebookLM her

Nerdenes Jesus?

Den store KI-prosessorkrigen

Asus er hodestups forelsket i KI

Google skal lage AR-briller

ICQ-chat stenger

Copilot+ er et «mareritt for personvernet»

Populært konferansekamera får en etterfølger

Scroll to Top