Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Hold Teams-møter i 4K med Poly Studio X52.

Poly Studio X52 er en AI-styrt videobar for mellomstore videomøter.

Skrevet av / 10.07.23 - 17:22
Hold Teams-møter i 4K med Poly Studio X52.

Selv om de aller fleste er tilbake på kontoret, har behovet for digitale møteløsninger merkelig nok fortsatt å øke. For mens alle kunne se og høre hverandre nokså godt når vi satt isolert bak hver vår skjerm under koronapandemien, er det vanskeligere for kameraer og mikrofoner å fange opp alle deltakerne rundt bordet i bedriftens store møterom. Til ulempe for de som sitter bak skjermen hjemme og prøver å henge med.

I dag er de fleste tilbake på kontoret igjen. Men for de som er hjemme eller i andre avdelinger, er det vanskelig å følge med på hva som skjer ved et stort møtebord på hovedkontoret. (Foto: Poly)

HP-eide Poly lover nå å forbedre den virtuelle opplevelsen på de litt større møtene. Poly Studio X52 er en alt-i-ett-videobar. Den nye Poly DirectorAI-kamerateknologien sørger også for automatiserte kamerainnstillinger, enten for en hel gruppe, for taleren eller for individuell framing. Kameraet har høy oppløsning (4K/20Mp), noe som skal gi et skarpere bilde av hver enkelt møtedeltaker. Kameraet skal angivelig også vise de som sitter litt lengre unna kameraet uten at bildet blir uskarpt.

Blant andre oppdateringer finner man Poly DirectorAI Perimeter-funksjonen, som følger hver enkelt deltaker slik at de kommer opp på skjermen når de har ordet. Funksjonen registrerer også møterommets dimensjoner slik at folk på den andre siden av glassveggen ikke blir ufrivillige deltakere i møtet.

Oban_Studio_X52_Sand_Catalog_FrontLeft_MonitorClamp Oban_Studio_X52_Sand_LensExploded
<
>
Kameraet har en oppløsning på 4K, og kunstig intelligens hjelper til med å finne de viktige detaljene. (Foto: Poly)

Poly Studio X52 er sertifisert til alle de kjente møteplattformene: Google Meet, Microsoft Teams og Zoom. Og godkjenning for BlueJeans by Verizon, GoTo og RingCentral skal også være like rundt hjørnet.

Poly Studio X52 koster 52.000 kroner og vil kunne kjøpes fra august.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Verdens første desktop-PC funnet i gammelt hus

Økt retur for Vision Pro

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top