Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Hele MacBook Pro-serien fra M3 til M3 Max

Den nye profesjonelle bærbare PC-en er tilgjengelig i 14 eller 16 tommer og med flere hestekrefter enn du trenger.

Skrevet av / 31.10.23 - 11:30
Hele MacBook Pro-serien fra M3 til M3 Max

Da Apple avslørte hele spekteret av den nye generasjonen M3-systembrikker i går kveld, var det lett å tro at de ville avsløre en ny stasjonær datamaskin. Men nei. I stedet er det MacBook Pro, tilgjengelig med M3, M3 Pro eller M3 Max. Og én ting til… i svart!

Les også Apple drar ifra konkurrentene Med 3 nanometers-teknologi og en ny grafikkortarkitektur ser M3, M3 Pro og M3 Max ut til å imponere.

I den nedre enden starter vi med 14-tommers-versjonen med den grunnleggende M3-systemkretsen, som er perfekt for profesjonelle brukere som ønsker en mer bærbar versjon.

Skjermdump: Apples presentasjon

Hvis du fortsatt vil ha en liten datamaskin, men trenger flere hestekrefter og mer minne, kan du oppgradere til 14-tommersmodellen med M3 Pro-brikkesettet, som er mer enn raskt nok for de fleste av oss. Hvis du trenger en større skjerm, finnes den også i 16 tommer.

For de mest krevende brukerne er MacBook Pro med M3 Max-prosessor nå tilgjengelig i enten 14 eller 16 tommer. De støtter også opptil 128 GB minne.

MacBook Pro gir brukerne mulighet til å gjøre sitt livs beste arbeid, sier John Ternus, Apples Senior Vice President of Hardware Engineering.

For å få et inntrykk av ytelsesøkningen sier Apple at 14-tommers MacBook Pro med M3 er 60 prosent raskere enn den tidligere 13-tommeren med M1. M3 Pro-versjonen sies å være 40 prosent raskere enn 16-tommeren med M1 Pro.

Foto: Apple

For de virkelige proffene skal MacBook Pro M3 Max være 250 (!) prosent raskere enn 16-tommers MacBook Pro med M1 Max. Sammenlignet med en Intel-basert MacBook Pro er dette nesten latterlig, da den skal være 11 ganger raskere!

Skjermen skal kunne opprettholde en kontinuerlig lysstyrke på 1000 nit og nå en topp på 1600 nit med HDR-materiale. SDR-materiale vises med 20 prosent høyere lysstyrke enn tidligere.

 

Foto: Apple

Men viktigst av alt… du kan nå få MacBook Pro i svart!

Skjermdump: Apples presentasjon

Pris og tilgjengelighet

Den nye MacBook Pro-serien lanseres 7. november.

14-tommersmodellene koster 23 990 29 990 kroner med M3-systemkretsen.

Med M3 Pro-systemkretsen havner prisen på 35 990 kroner.

Og for en M3 Max må du ut med kr 47 990 kroner.

For 16 tommer øker prisen til 36 99042 990 for M3 Pro.

Med en M3 Max ender det på 59 490 kr

 

Les mer hos Apple

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Chromebooks med ekstra krefter

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Lyd & Bilde
Scroll to Top