Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Ergonomisk mus til mindre hender

Logitech Lift er en ergonomisk mus til små og mellomstore hender. I tillegg til venstrehendte

Skrevet av / 20.04.22 - 08:00
Ergonomisk mus til mindre hender

Er hånden din avslappet når du holder i datamusen?

Logitech Lift Vertical er en ergonomisk mus, som lover å gi en bedre og mindre anstrengende håndstilling. Designet ser kanskje litt merkelig ut, men den vertikale formen gjør at man ikke trenge å vri på håndledet når man styrer musen.

«Ergonomi og komfort spiller en avgjørende rolle for velvære på arbeidsplassen,» sier Olessia Hageman, leder av den ergonomiske avdelingen hos Logitech.
«Med utgangspunkt i vår filosofi om at når vi har det bedre, presterer vi bedre, har vi skapt Lift for å hjelpe folk med å jobbe komfortabelt i timesvis og føle seg bedre tilpass etter en lang dag ved skrivebordet».

Lift FOB Top Graphite
Lift er en ergonomisk mus, som skal minske belastningen av hånden. (Foto: Logitech)

Formen ser kanskje kjent ut. Logitech har tidligere brukt samme prinsipp i MX Vertical-musen. Men Logitech Lift er tenkt til en annen målgruppe. Musen er 20 prosent mindre enn en vanlig mus, slik at den passer bedre for mindre hender. Og med fargemulighetene hvit og lyserød får man et par stiligere alternativer til den typiske svarte fargen. Logitech lager også en venstrehendt utgave, men den fås kun i svart.

LIFT Hand LIFE BOB Rose
Logitech Lift er beregnet til folk med små hender og med preferanse for lyserødt. (Foto: Logitech)

Musen er trådløs og kobles til med Bluetooth samt Logitechs USB-dongle, som har fått en praktisk oppbevaringsplass bak den magnetiske platen på undersiden. Det er ingen ladefunksjon, musen bruker kun engangsbatteri. Men da batteriet skal holde i to år, er ikke det et stort problem

Pris og tilgjengelighet
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse koster 799 kroner og kan kjøpes fra april.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top