TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Ergonomisk mus til mindre hender

Logitech Lift er en ergonomisk mus til små og mellomstore hender. I tillegg til venstrehendte

forfatter
Publisert 20.04.22 - 08:00

Er hånden din avslappet når du holder i datamusen?

Logitech Lift Vertical er en ergonomisk mus, som lover å gi en bedre og mindre anstrengende håndstilling. Designet ser kanskje litt merkelig ut, men den vertikale formen gjør at man ikke trenge å vri på håndledet når man styrer musen.

«Ergonomi og komfort spiller en avgjørende rolle for velvære på arbeidsplassen,» sier Olessia Hageman, leder av den ergonomiske avdelingen hos Logitech.
«Med utgangspunkt i vår filosofi om at når vi har det bedre, presterer vi bedre, har vi skapt Lift for å hjelpe folk med å jobbe komfortabelt i timesvis og føle seg bedre tilpass etter en lang dag ved skrivebordet».

Lift FOB Top Graphite
Lift er en ergonomisk mus, som skal minske belastningen av hånden. (Foto: Logitech)

Formen ser kanskje kjent ut. Logitech har tidligere brukt samme prinsipp i MX Vertical-musen. Men Logitech Lift er tenkt til en annen målgruppe. Musen er 20 prosent mindre enn en vanlig mus, slik at den passer bedre for mindre hender. Og med fargemulighetene hvit og lyserød får man et par stiligere alternativer til den typiske svarte fargen. Logitech lager også en venstrehendt utgave, men den fås kun i svart.

LIFT Hand LIFE BOB Rose
Logitech Lift er beregnet til folk med små hender og med preferanse for lyserødt. (Foto: Logitech)

Musen er trådløs og kobles til med Bluetooth samt Logitechs USB-dongle, som har fått en praktisk oppbevaringsplass bak den magnetiske platen på undersiden. Det er ingen ladefunksjon, musen bruker kun engangsbatteri. Men da batteriet skal holde i to år, er ikke det et stort problem

Pris og tilgjengelighet
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse koster 799 kroner og kan kjøpes fra april.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Lenovo lanserer ny 16 tommers brettbar laptop To år etter den første brettbare datamaskinen kom på markedet, er Lenovo tilbake med en oppfølger til X1 Fold. Den nye modellen har blant annet større skjerm og slankere form.
Huawei er tilbake! Kinesiske Huawei lanserer både smartklokke, ny laptop samt et nettbrett på årets største elektronikkmesse.
Følg Lyd & Bilde