Nyhet

Den er mindre enn en laptop

Asus PN51 mini-PC er liten, men full av kraft.
forfatter

En liten PC trenger ikke å være svak. Asus sin nye mini-PC har spesifikasjoner som ser ut til å kunne konkurrere med fullvoksne datamaskiner, og de fleste bærbare.

Maskinen med det lite bemerkelsesverdige navnet PN51 leveres med AMD Ryzen 5000-prosessor og støtte for opptil (djevelen er i detaljene, og spesifikasjoner er alltid «opptil») 8K eller opptil fire 4K-skjermer og opptil 64 GB RAM.

Maskinen måler bare 115 x 115 x 49 mm, så det er enkelt å finne plass til den, enten det er på skrivebordet eller i TV-benken. Den kan også monteres på baksiden av en skjerm med en VESA-mount.

Fakta:

  • AMD Ryzen 7 5700U CPU
  • Windows 10 Home
  • Radeon Vega-integrert grafik
  • 16 GB DDR4 3200 MHz
  • 512G SSD-lagring
  • Trådløst: Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0

Prisen er fra 9.699 kroner.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.