TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Den er mindre enn en laptop

Asus PN51 mini-PC er liten, men full av kraft.

En liten PC trenger ikke å være svak. Asus sin nye mini-PC har spesifikasjoner som ser ut til å kunne konkurrere med fullvoksne datamaskiner, og de fleste bærbare.

Maskinen med det lite bemerkelsesverdige navnet PN51 leveres med AMD Ryzen 5000-prosessor og støtte for opptil (djevelen er i detaljene, og spesifikasjoner er alltid «opptil») 8K eller opptil fire 4K-skjermer og opptil 64 GB RAM.

Maskinen måler bare 115 x 115 x 49 mm, så det er enkelt å finne plass til den, enten det er på skrivebordet eller i TV-benken. Den kan også monteres på baksiden av en skjerm med en VESA-mount.

Fakta:

  • AMD Ryzen 7 5700U CPU
  • Windows 10 Home
  • Radeon Vega-integrert grafik
  • 16 GB DDR4 3200 MHz
  • 512G SSD-lagring
  • Trådløst: Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0

Prisen er fra 9.699 kroner.

Legg igjen en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.