TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Den er mindre enn en laptop

Asus PN51 mini-PC er liten, men full av kraft.

forfatter
Publisert 25.04.21 - 10:00

En liten PC trenger ikke å være svak. Asus sin nye mini-PC har spesifikasjoner som ser ut til å kunne konkurrere med fullvoksne datamaskiner, og de fleste bærbare.

Maskinen med det lite bemerkelsesverdige navnet PN51 leveres med AMD Ryzen 5000-prosessor og støtte for opptil (djevelen er i detaljene, og spesifikasjoner er alltid «opptil») 8K eller opptil fire 4K-skjermer og opptil 64 GB RAM.

Maskinen måler bare 115 x 115 x 49 mm, så det er enkelt å finne plass til den, enten det er på skrivebordet eller i TV-benken. Den kan også monteres på baksiden av en skjerm med en VESA-mount.

Fakta:

  • AMD Ryzen 7 5700U CPU
  • Windows 10 Home
  • Radeon Vega-integrert grafik
  • 16 GB DDR4 3200 MHz
  • 512G SSD-lagring
  • Trådløst: Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0

Prisen er fra 9.699 kroner.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Heftigere mesh-nettverk finner du neppe Visst koster det mye penger. Men skal du ha det raskeste og beste mesh-nettverket, er Asus den nye kongen på tronen.
Bedre dekning og raskere nett - til lavere pris Nå får du raskere hastighet og bedre stabilitet. Og det til en overraskende god pris. Les vår test av to rimelige mesh-nettverk.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Følg Lyd & Bilde