TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

CES 2023: Et drøss med PC-nyheter fra HP

PC-giganten HP hadde datamaskiner til bedrifter, hjemmekontor og gaming med på CES-messen.

forfatter
Publisert 10.01.23 - 10:32

HP lager flere datamaskiner enn de fleste – og det kan man se på HPs stand på den nettopp avsluttede CES-messen i Las Vegas. Der var datamaskinnyheter i alle størrelser, kategorier og prisklasser, samt tilbehør dertil.

Ny PC = glede

Hybridarbeid – altså å jobbe overalt og hele tiden – er kommet for å bli, men det krever riktig utstyr. HP har gjort en undersøkelse for å se hva som gir kontoransatte glede og produktivitet. Til datamaskinprodusentens glede svarer 74% av de spurte at en velfungerende datamaskin har stor betydning.

Bedriftsbrukerne med sjefstittel på visittkortet kan blant annet glede seg over HP Dragonfly G4, som er designet for ledere som ønsker det beste.

HP Dragonfly G4 (Foto: HP)

På den dyre enden finner man HP EliteBook 1040 G10 og HP Elite x360 1040 G10, som ifølge HP er verdens mest avanserte business-notebook og ditto 360 graders notebook.

Maskinene støtter doble videostrømmer og kameraskift, slik at brukerne enkelt kan vise sine ansikter og en gjenstand eller et whiteboard på samme tid. Med HP Keystone Correction kan datamaskinen også rette opp skjevheter i bildet av et whiteboard eller et fysisk dokument.

HP-Elite-x360-1040-G10_Front-Right HP-EliteBook-1040-G10_Front-Right
<
>
HP Elite x360 1040 G10 (Foto: HP)

 

To skjermer i én dobbelt størrelse

Når det kommer til mer komplekst arbeid enn å spille Tetris, kan man aldri få for mye skjermplass. HP E45c G5 Curved Monitor er en 45″ super-ultrabred skjerm med oppløsning som tilsvarer to QHD-skjermer ved siden av hverandre. Den kan faktisk også deles, slik at det kan vises to bilder side om side.

 

HP’s superbrede skjerm tilsvarer to QHD-skjermer side om side. (Foto: HP)

Et nytt produkt fra HP på CES er headsets til profesjonelt bruk. Selskapet kjøpte i 2022 Poly (tidligere Plantronics), som er kjent for Voyager-serien av Bluetooth-headsets. Poly Voyager Free 60-serien er ment for både møter og musikk og har aktiv støyreduksjon (ANC)

HP kjøpte Poly i 2022, og lager nå også bedrifts-headsets. Her: Voyager Free 60+ (Foto: HP)

Til hjemmekontoret hadde HP en 27-tommers Alt-i-ett PC, som virkelig inneholder alt. Også kaffegrums spiller en rolle i bærekraften. Den er passende nok tilgjengelig i fargene svart og melk

HP 27″ Alt-i-ett-PC. Med kaffe. (Foto: HP)

HP’s gaming-merke, Omen, hadde også en rekke PC-er med. Omen 17 Laptop vil trolig være HP’s kraftigste bærbare gaming-datamaskin hittil, takket være (opptil) 13. generasjons Intel Core i9-13900HX-prosessor og Nvidia GeForce-grafikk. Dette vil sannsynligvis bety GeForce RTX-serie 40-grafikk.

Omen 17 Laptop (Foto: HP)

Trykk på <AND>

Fra HP-eide HyperX så vi et spilltilbehør som var like nytteløst som det var søtt og potensielt uunnværlig: 3D-printede spesialtaster!

HX3D er en ny tjeneste som vil tilby modifikasjoner til tastaturer og annet gaming-utstyr. Så hvis du vil være original, kan det sikkert friste med en ESC-tast som er en katt, kake eller karakter. Foreløpig er det kun amerikanerne som kan kjøpe en HyperX Cozy Cat Keycap for USD 19,99.

Bytt ut taster på tastaturet med 3D-printede figurer. (Foto: HP)

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Nye MacBooks og Mac mini'er med nye, kraftigere M2-prosessorer Den lynraske M2-prosessoren fra Apple får hele to enda raskere oppdateringer, som finner vei til både Mac mini og MacBook Pro.
lbpluss
Veid og funnet for lett! Lenovo Yoga Slim 7i Carbon er den letteste bærbare maskinen vi noensinne har testet. Dessverre innebærer den slanke formfaktoren ubehagelige kompromisser.
lbpluss
Lynrask og hard SanDisks eksterne USB-disk holder til det meste, og den er rask.
Brede skjermer til smale budsjetter Hvis du vil ha plass til flere vinduer ved siden av hverandre, har Philips et par nye 40" skjermer til en rimelig pris.
PC-regn fra Acer Acer viste frem sin vårkolleksjon av nye PC-er på elektronikkmessen i Las Vegas.
Følg Lyd & Bilde