Nyhet

CES 2021: Virtuell gaming-fest hos MSi

Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
forfatter

En av de få fordelene ved at alle produktlanseringer og pressearrangement nå foregår virtuelt i stedet for i den gjennomprøvde virkeligheten er, at bits er billige, og derfor er det ikke grenser for den visuelle ekstravagansen. Flyvende drager og svevende, transparante slott? Ikke noe problem! Det klarer de beste i Visual Effects-avdelingen!

Msi serverte sine produktnyheter på en virtuell scene, som ville ha kostet et kongerike og krevet en hel utstillingssal, hvis den skulle ha vært klemt inn i de fysiske rammene på CES. Og selv i Las Vegas er drager faktisk vanskelig å finne!

Når det er virtuelt er det ingen grunn til å underdrive. (Grafik: MSi)

Midt i all grafikken presenterte salgs- og markedsføringsdirektør i MSi, Derek Chen, årets nye kull av maskiner som alle har blitt oppgradert med den nyeste generasjonen av grafikkort fra Nvidia.

Med fire forskjellige gaming-serier kalt GE, GS, GP og GE, som hver rommer flere modeller, som igjen fås i en rekke konfigurasjoner, er antaller for svimlende til å prøver å dekke. Men over hele linjen brukes Nvidia GeForce RTX 30×0-grafikkort (RTX 3060 og RTX 3070 i de rimeligere modellene og RTX 3080 i toppmodellene), som burde garantere at grenser blir sprent når de nye maskinene kommer inn til test i løpet av de kommende månedene.

Felles for alle de mange maskinene er grafikkort fra Nvidia GeForce RTX 30×0-serie. (Grafik: MSi)

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.