TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Business-bærbar fra Razer

Razer er kjent for heftige gaming-bærbare, men nå prøver selskapet seg på en helt ny kundegruppe

forfatter
Publisert 05.11.20 - 17:00

Det er ikke noe nytt at gaming-bærbare innimellom blir kjøpt av kunder, som på ingen måte har tenkt å spille dataspill på de kraftige maskinene, men i stedet velger datamaskiner fra merker som Predator eller Razer på grunnen av den heftige ytelsen.

Det er muligens denne utviklingen som har fått gaming-spesialistene fra Razer til å satse fult. I hvert fall lanserer de nå en vaskeekte business-bærbar, Razer Book 13, som kombinerer alle kreftene og de andre fordelene ved gaming-bærbare med et lekkert og profesjonelt design, som passer bedre til kontoret enn tenåringsrommet.

Razer Book 13 kommer med en 13,4″ skjerm med opptil 4K+ oppløsning laget av Gorilla Glass 6. Mens maskinen er CNC-fremstilt i et ultralett materiale med anodisert finish.

(Foto: Razer)

Maskinen er Intel Evo-sertifisert, som bl.a. betyr at den kommer med 11. generasjons Intel Core-prosessor med Intel Iris X-grafikk, samt at den er optimalisert til mobil bruk med lang batterilevetid, lynrask oppvåkning fra dvaletilstand og hurtig oppladning.

Den nye business-bærbare kommer med Windows 10 Home 64-bit og kan utstyres med opptil 16 GB LPDDR4X RAM, Intel Core i7-prosessor og opptil 512 GB PCIE SSD lagring. Razer Book 13 har videre microSD-kortleser, HDMI 2.0, 2 x USB-C (med Thunderbolt 4), USB 3.2 A-port og 3,5 mm jack til hodetelefoner.

Pris og tilgjengelighet

Razer Book 13 blir tilgjengelig i butikkene i løpet av november måned, og prisene starter på EUR 1.299 (14.100 kroner) for den billigste modellen.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Heftigere mesh-nettverk finner du neppe Visst koster det mye penger. Men skal du ha det raskeste og beste mesh-nettverket, er Asus den nye kongen på tronen.
Bedre dekning og raskere nett - til lavere pris Nå får du raskere hastighet og bedre stabilitet. Og det til en overraskende god pris. Les vår test av to rimelige mesh-nettverk.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Følg Lyd & Bilde