Business-bærbar fra Razer

Razer er kjent for heftige gaming-bærbare, men nå prøver selskapet seg på en helt ny kundegruppe
Annonse
Annonse
forfatter

Det er ikke noe nytt at gaming-bærbare innimellom blir kjøpt av kunder, som på ingen måte har tenkt å spille dataspill på de kraftige maskinene, men i stedet velger datamaskiner fra merker som Predator eller Razer på grunnen av den heftige ytelsen.

Det er muligens denne utviklingen som har fått gaming-spesialistene fra Razer til å satse fult. I hvert fall lanserer de nå en vaskeekte business-bærbar, Razer Book 13, som kombinerer alle kreftene og de andre fordelene ved gaming-bærbare med et lekkert og profesjonelt design, som passer bedre til kontoret enn tenåringsrommet.

Razer Book 13 kommer med en 13,4″ skjerm med opptil 4K+ oppløsning laget av Gorilla Glass 6. Mens maskinen er CNC-fremstilt i et ultralett materiale med anodisert finish.

(Foto: Razer)

Maskinen er Intel Evo-sertifisert, som bl.a. betyr at den kommer med 11. generasjons Intel Core-prosessor med Intel Iris X-grafikk, samt at den er optimalisert til mobil bruk med lang batterilevetid, lynrask oppvåkning fra dvaletilstand og hurtig oppladning.

Den nye business-bærbare kommer med Windows 10 Home 64-bit og kan utstyres med opptil 16 GB LPDDR4X RAM, Intel Core i7-prosessor og opptil 512 GB PCIE SSD lagring. Razer Book 13 har videre microSD-kortleser, HDMI 2.0, 2 x USB-C (med Thunderbolt 4), USB 3.2 A-port og 3,5 mm jack til hodetelefoner.

Annonse

Pris og tilgjengelighet

Razer Book 13 blir tilgjengelig i butikkene i løpet av november måned, og prisene starter på EUR 1.299 (14.100 kroner) for den billigste modellen.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Xaiomi har lansert fire nye mobiler som de aller fleste har råd til. Den billigste har 5G, og den dyreste har 108 megapiksler.
Den er stor, den er stilig - og vi får nok aldri se den i Norge.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Motorola Moto G30 kommer med 64 Mp kamera og 90 Hz skjerm.
Og de blir ikke akkurat billige!
Twitter-sjef Jack Dorsey har store planer for Tidal. Jay-Z vil fortsatt være med på laget som styreleder.
I kveld har den etterlengtede andresesongen av Exit premiere.
Full pott for Polestar 2 i krasjtest.
Xaiomi har lansert fire nye mobiler som de aller fleste har råd til. Den billigste har 5G, og den dyreste har 108 megapiksler.
Porsches elektriske crossover er endelig offisiell - sjekk ut lanseringsvideoen her!
Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.
LG har patentert en ny type OLED-TV som kan skjules når du ikke bruker den.
Disney ryster i selve fundamentet til kinoenes eksklusive filmmonopol.
En ny, heftigere versjon av Samsungs superbrede gaming-monitor skal være på vei.
Lyngdorfs flaggskipsforsterker kan nå spille av de høyoppløste MQA-lydfilene fra blant annet Tidal.
Nå kan du snart høre Wharfedale og Leak Audio hos forhandlere.