Nyhet

Business-bærbar fra Razer

Razer er kjent for heftige gaming-bærbare, men nå prøver selskapet seg på en helt ny kundegruppe
forfatter

Det er ikke noe nytt at gaming-bærbare innimellom blir kjøpt av kunder, som på ingen måte har tenkt å spille dataspill på de kraftige maskinene, men i stedet velger datamaskiner fra merker som Predator eller Razer på grunnen av den heftige ytelsen.

Det er muligens denne utviklingen som har fått gaming-spesialistene fra Razer til å satse fult. I hvert fall lanserer de nå en vaskeekte business-bærbar, Razer Book 13, som kombinerer alle kreftene og de andre fordelene ved gaming-bærbare med et lekkert og profesjonelt design, som passer bedre til kontoret enn tenåringsrommet.

Razer Book 13 kommer med en 13,4″ skjerm med opptil 4K+ oppløsning laget av Gorilla Glass 6. Mens maskinen er CNC-fremstilt i et ultralett materiale med anodisert finish.

(Foto: Razer)

Maskinen er Intel Evo-sertifisert, som bl.a. betyr at den kommer med 11. generasjons Intel Core-prosessor med Intel Iris X-grafikk, samt at den er optimalisert til mobil bruk med lang batterilevetid, lynrask oppvåkning fra dvaletilstand og hurtig oppladning.

Den nye business-bærbare kommer med Windows 10 Home 64-bit og kan utstyres med opptil 16 GB LPDDR4X RAM, Intel Core i7-prosessor og opptil 512 GB PCIE SSD lagring. Razer Book 13 har videre microSD-kortleser, HDMI 2.0, 2 x USB-C (med Thunderbolt 4), USB 3.2 A-port og 3,5 mm jack til hodetelefoner.

Pris og tilgjengelighet

Razer Book 13 blir tilgjengelig i butikkene i løpet av november måned, og prisene starter på EUR 1.299 (14.100 kroner) for den billigste modellen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.