Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

AOC satser på profesjonelle skjermer

Vi presenterer Graphic Pro U3-serien, skjermer designet for kreative innholdsskapere.

Skrevet av / 22.04.24 - 11:01
AOC satser på profesjonelle skjermer

Vi kjenner AOC best som produsent av spilltilbehør, hovedsakelig på grunn av deres brede produktutvalg av skjermer. Men nå retter de seg mot det profesjonelle markedet, der de nye skjermene er designet for å appellere til fotografer, grafiske designere og videoprodusenter.

Selvsagt har skjermene et svært lavt fargeavvik med DeltaE<2, som ikke er synlig for øyet. Fargerommet dekker 98 % av DCI-P3, men esset i ermet er at de er Calman Ready, noe som betyr at selskapets profesjonelle programvare for skjermkalibrering kan snakke direkte med skjermen. Skjermene støtter Calmans automatiske kalibrering med ett tastetrykk. I motsetning til ICC-profilens fargejustering som du må nøye deg med når du gjør det i programvaren, kan kalibreringsprogramvaren endre innstillingene på maskinvarenivå.

Vår nye Graphic Pro U3-serie er et resultat av vår ekspertise innen skjermteknologi og vår forpliktelse til å levere skjermer av høy kvalitet og med høy ytelse som gjør det mulig for kreatører å flytte grensene for sitt håndverk», sier Artem Khomenko, Head of Product Management.

Mengder av tilkoblinger

Skjermene har HDMI 1.4/2.0- og DisplayPort 1.4-tilkoblinger. De har også en USB-C-hub med nettverkstilkobling. To av skjermene har en tredje USB-C-port for KVM-svitsj, slik at du kan veksle mellom to tilkoblede datamaskiner. Den billigste modellen har også en DisplayPort-utgang, slik at du kan koble til flere skjermer på rad for å redusere kabelrotet.

Foto: AOC

Serien består av Q27U3CV som har et 27-tommers IPS-panel med QHD-oppløsning (2560 x 1440). 60/75 Hz oppdatering, VESA DisplayHDR 400-sertifisering, 1x HDMI 1.4, 1x DisplayPort 1.4, DisplayPort 1.4-utgang, 1x RJ-45, 2x USB-C, 4x USB-A og 2x 3W høyttalere.

U27U3CV har et 27-tommers Nano-IPS-panel med 4K UHD-oppløsning, 60 Hz oppdatering, VESA DisplayHDR 400-sertifisering, tynne rammer, 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 3x USB-C, 4x USB-A, KVM-switch. Og 2x 3W høyttalere.

AOC U32U3CV (Foto: Jonas Ekelund, L&B Home)

Flaggskipet U32U3CV har et 31,5-tommers Nano-IPS-panel med 4K UHD-oppløsning, 60 Hz oppdatering, VESA DisplayHDR 400-sertifisering, 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 3x USB-C, 4x USB-A og KVM-switch. Den har også 2x 3W høyttalere.

Pris og tilgjengelighet

AOC Graphics Pro U3-serien slippes i juni

Q27U3CV: €349
U27U3CV: €469
U32U3CV: €589

Lyd & Bilde presiserer at reiseomkostningene til denne reportasjen ble betalt av produsenten.
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Populært konferansekamera får en etterfølger

Ingen M4 for stasjonære Mac-er i år

Raske, intelligente PC-er kommer snart

Dell Inspiron: Fleksible bærbare datamaskiner for skrivebordet

Sugen på en raskere datamaskin?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

AOC blir seriøse

Chromebooks med ekstra krefter

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Scroll to Top