Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

AOC Gaming C27G4ZXE – rask gamingmonitor til en lav pris

Hvis hastighet er viktigst, er Full HD-oppløsning fortsatt svaret. AOCs nye buede 27" er rask uten å sprenge budsjettet.

Skrevet av / 01.07.24 - 15:06
AOC Gaming C27G4ZXE – rask gamingmonitor til en lav pris

Akkurat da vi trodde vi hadde sett den siste spillskjermen med Full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler), lanserer AOCs undermerke AGON en ny: den buede 27″ AOC Gaming C27G4ZXE. Og det kan det være en god nok grunn til. Den lave oppløsningen gjør det mulig å oppnå høyere oppdateringsfrekvenser på skjermpanelet. Og som en ekstra bonus kan mindre kraftige grafikkort også levere høy hastighet i Full HD-oppløsning, ettersom færre piksler må registreres på skjermen enn i høyere oppløsninger.

Med en oppdateringsfrekvens på 280 Hz leverer AOC GAMING C27G4ZXE jevn spilling der selv de raskeste bevegelsene er tydelige. C27G4ZXE er utstyrt med et raskt VA-panel med et kontrastforhold på 4000:1 og HDR10-støtte.

(Foto: AOC)

For å eliminere ujevne bilder og hakking støtter AOC C27G4ZXE Adaptive-Sync, som synkroniserer skjermens oppdateringsfrekvens med GPU-signalet.

Pris og tilgjengelighet

AOC GAMING C27G4ZXE er tilgjengelig nå, og prisen på 2.399 kr. gjør den til en av de billigste 280 Hz-skjermene.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Full HD er fortsatt i live

Første UPS for gamere

Razers nye gamingmus veier kun 55 gram

Raskt nettverk til en overkommelig pris

Nå er Google NotebookLM her

Nerdenes Jesus?

Den store KI-prosessorkrigen

Asus er hodestups forelsket i KI

Google skal lage AR-briller

ICQ-chat stenger

Copilot+ er et «mareritt for personvernet»

Populært konferansekamera får en etterfølger

Scroll to Top