Panasonic RP-BTS55

CES 2018

De er vanntette, og du kan snakke til dem. Og spesielle ørebøyler skal passe alles ører, så de aldri faller ut.

Panasonics nye treningspropper RP-BTS55 og BTS35 er utviklet for atleter som vil lytte til musikk gjennom intense treningsøkter.

Ørebøyler husker øreformen din

3D-Flex Sport Clips er navnet på en ny ørebøyle som former seg rundt øret på brukeren. Materialet er bøybart, så bøylene kan formes perfekt til øret, og formen blir «husket» for fremtidig bruk.

Ørebøylen på RP-BTS55 husker formen på øret. Foto: Panasonic

 

Det er mulig å justere lengden på kabelen bak nakken, slik at den ikke kommer i veien under treningen.

Skal tåle de mest intense terningsøkter

Øreproppene er vanntålelige med IPX5 sertifisering. Det betyr at de tåler en god del regn og svette. Videre hindrer selve formen at svette kommer inn i selve huset. Med andre ord tåler de det meste du utsetter dem for under treningen.

Panasonic RP-BTS35
RP-BTS35 mangler stemmestyring men er ellers lik BTS55. Foto: Panasonic

 

annonse

Lover god lyd

Til slutt loves vi at bade BTS55 og BTS35 gir god lydkvalitet. De er utrustet med 9 mm høyttalerelementer og bruker «avansert høyteknologisk lyd». De støtter for eksempel AAC-kodeken som gir bedre lyd fra iPhone.

annonse

Stemmestyring

BTS55 har innebygd stemmestyring, og fungerer med stemmeassistenter som Apples Siri. Google Assistant er ikke nevnt, kanskje fordi den er begrenset når det kommer til ulike språk. Det skulle ikke forundre oss om den funker, men da må du inntil videre her hjemme sette operativsystemet til engelskspråklig.

Med stemmestyring kan du styre smartmobilen mens du trener, uten å måtte ta den frem og se på den. Hittil er slike stemmeassistenter ganske dumme, men dette vil raskt gå fremover.

Begge modellene støtter hurtiglading, som gir 70 minutters bruk etter bare 15 minutters lading. Fulladet gir de 6 timer.

Velg mellom ulike farger: svart eller grå for BTS55, mens BTS35 kommer i svart, hvit, blå og gul.

annonse

Begge modellene kommer i april, og prisene er ca 1.000 kroner for BTS55 og 800 kr for BTS35.

panasonic.com

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Les også