Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Fjernstyr strømmen din

D-Links smarte strømuttak og -forgrener tilkobles hjemmenettverket og fjernstyres med mobilen.

Skrevet av / 11.01.18 - 15:34
Fjernstyr strømmen din

Har du forlatt hjemmet og plutselig er usikker på om du husket å skru av kaffetrakteren? Hva med strykejernet?

D-Link har løsningen, i form av det smarte strømuttaket Wi-Fi Smart Plug (DSP-W115) og strømforgreneren Wi-Fi Smart Power Strip (DSP-W245) med fire individuelle uttak.

Dlink DSP-W115 er kjekk å for eksempel koble til kaffetrakteren, så du kan fjernstyre strømmen til den. Foto: D-Link

 

Med disse kan du enkelt bygge ut et tilkoblet hjem, og få styring på selv dumme produkter. I hvert fall av- og på-delen av dem.

De nye strømproduktene gjør det mulig å overvåke hvilke produkter som til enhver tid står på strøm, og skru strømmen av og på selv om du er utenfor hjemmets fire vegger. Dette gjøres med appen Mydlink for Android og iOS.

Strømproduktene kan også inkluderes i mer avanserte makrokommandoer, og snakke med andre smartprodukter via stemmeassistentene Amazon Alexa og Google Assistant. Har du en smarthøyttaler som Amazon Echo eller Sonos One, kan du snakke til den og be den skru av eller på strømmen på D-Link-produktene.

Prisen for forgreneren (W245) er 98 euro, mens enkeltuttaket W115 koster 27 euro.

dlink.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top