itemprop

CES 2018

Bedre støyreduksjon og lengre batteritid på ANC-hodetelefonene.

B&O Play har på CES 2018 i Las Vegas presentert forbedrede utgaver av sine mest populære hodetelefoner, H8 og H9. Begge har fått en ”i” i navnet, sammen med forbedret ytelse.

B&O Play H9i. Foto: B&O Play

 

De trådløse H9i er en over-ear modell. Det er snakk om en luksus-hodetelefon med hodebøyle i aluminium, trukket med okselær. Øreputene er i lammeskinn over memory-skum.

Den største nyheten i H9i er en forbedret aktiv støyreduksjon som vil filtrere bort tale i omgivelsene bedre. Vil du fortsatt høre hva som skjer rundt deg, så har hodetelefonene også fått en ny ”transparency mode”, hvor musikk og støyreduksjon slås av.

En annen nyhet er en nærhetssensor, som setter musikken på pause når man tar av seg hodetelefonene. Så fort man tar de på igjen vil musikken fortsette.

Endelig har batteritiden blitt forbedret. Man får nå opptil 18 timers spilletid, som er fire timer mer enn tidligere. Man kan også koble H9i opp til flere enheter på en gang, slik at mobil, nettbrett og pc ikke trenger å slåss om retten til å sende lyd til hodetelefonene.

 

annonse

Les testen av B&O Play H9

annonse
B&O Play H8i. Foto: B&O Play

 

On-ear-modellen H8i følger mønstret fra den større H9i. Den har også fått ”transparency mode”, nærhetssensor og bedre ANC. I tillegg har batteritiden blitt fordoblet til 30 timer – med Bluetooth og aktiv støyreduksjon på! Designet har også blitt frisket opp med slankere ørekopper i et enklere design.

Touchbetjeningen på H8 har måttet vike, den er nå erstattet av fysiske knapper. Det vil nok bli oppfattet som en begrensning for noen, og en forbedring for andre. Til gjengjeld har prisen blitt betydelig mindre på den nye B&O Play H8i, sammenlignet med forgjengeren.

B&O Play H8i og H9i har en veiledende utsalgspris på henholdsvis 3.799 kroner og 4.799 kroner og er tilgjengelig fra d. 25. januar 2018.

annonse

Les hele testen av B&O Play H8

B&O Play

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Kommentarer

  Motta varsler  
Varlse meg om

Les også

-

Rull til toppen