TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Jabra gjør hybridjobbing enklere

Jabra lanserer Evolve2 75, et headset laget for hybridarbeid og møter på farten.

forfatter
Publisert 14.10.21 - 12:00

Etter mange lange måneder med hjemmekontor, går flere og flere virksomheter over til en kombinert løsning med kontor og hjemmekontor. Jabra Evolve2 75 er laget for fleksibelt arbeid og møter på farten.

Evolve2 75 er det første headsettet i Evolve-serien med justérbar aktiv støyreduksjon, det betyr at man selv kan stille inn hvor mye eller lite støy man vil ta inn fra omgivelsene. Det er også en HearThrough-funksjon, slik at man ved et enkelt tastetrykk kan ta inn all lyd fra omgivelsene.

Headsettet er utstyrt med en mikrofonbom som kan gjemmes når den ikke er i bruk. Denne er 33 prosent kortere enn på forgjengeren. Mikrofonen har både mute- og autosvar-funksjon. Bommen er tilpasset til Microsofts Open Office-krav og skal dermed kunne eliminere støy i både åpne kontorlandskap og andre miljøer med mye støy, når den er brettet ut.

«Moderne hybridjobbing har endret hvor og hvordan vi jobber. Utangspunktet for Jabras nye Evolve2 75 er kravene til å kunne svare på samtaler og koble seg på videomøter fra forskjellige steder, uten at det går utover lydkvaliteten. Med bl.a. aktiv støyreduksjon samt forbedret batteritid og komfor setter vi en helt ny standard for hybridarbeid,» sier Holger Reisinger, som er Senior Vice President for Enterprise Solutions hos Jabra.

ja3 ja2
<
>
Evolve2 75 fås i to forskjellige farger. (Foto: Jabra)

Opptatt-lys

Evolve2 75 har hele åtte mikrofoner, som er utstyrt med Jabras algoritmer. I tillegg til et tredobbelt chipset, som skal kunne skille ens egen stemme fra omgivende lyd og dermed gi svært god samtalekvalitet. Headsettet er også utstyrt med et lys – Busylight – som kan signalisere til omgivelsene at man er opptatt, slik at man slipper å bli forstyrret i midten av en viktig samtale.

Headsettet har en trådløs rekkevidde på 30 meter, og dobbel Bluetooth for tilkobling til f.eks. datamaskin og telefon samtidig, slik at man høre på musikk og ta imot samtaler.

Batteritiden er også forbedret med opptil 24 timers taletid (uten støyreduksjon og Busylight), som skal være 33 prosent mer enn på forgjengeren Evolve 75. Til musikk er headsettet oppgitt til en batteritid på opptil 36 timer, og batteriet kan lades opp under samtaler.

Evolve2 75 kan også samle inn data, som skal gjøre det mulig for en IT-avdelingå finne feil og gjøre mer velinformerte beslutninger. Headsettet kommer med programvaren Jabra Express, som gjør det enkelt å endre innstillinger og oppgradere firmware, også på farten.

Les også Et heftig beist Jabra Evolve2 85 er de største kontorhodetelefonene vi har testet, og på noen måter de beste. Men ikke på alt.
Jabra Evolve2 85 lifestyle

Komfortabelt nok til å brukes hele dagen

Jabra har gitt headsettet en ergonomisk passform med doble øreputer, som skal gjøre det så behagelig at de fint kan brukes hele dagen. Den ergonomiske passformen skal sørge for bedre ventilasjon, få headsettet til å sitte mer stabilt og forbedre den aktive støyreduksjonen.

Pris og tilgjengelighet

Jabra Evolve2 75 selges fra 15. oktober og koster 3.497 kroner.

jabra.no

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Integrert arbeidshest til kontoret Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbeidsstasjon til (hjemme)kontoret, som lover å være både kraftig og intelligent.
Ut av mørket Er du lei av bildestøy og matte, kjedelige farger? Da er Logitech Litra Glow et billig alternativ.
Dell-PC'er til hverdagen Fornuft og gjenbruksmaterialer er nøkkelordene for de nye Dell Inspiron-modellene
Dell XPS blir enda mer minimalistisk 2022-generasjonen av ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 ganger lengere inn til beinet.
Mekanisk tastatur til kreative Den nye MX Master 3S-musen, det nye MX mekaniske trådløse tastaturet og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastaturet skal hjelpe avanserte digitale utviklere.
Dell-PC'er til fleksibelt arbeid Dell satser på den såkalte hybride arbeidsplassen - hvor man ikke bare jobber på kontoret, men hvor som helst.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend