Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck

Den snåle pickup-lastebilen til Tesla vet vi ikke priser eller utstyr på. Bare at den kommer i tre versjoner: Single Motor bakhjulstrekk, Dual Motor firehjulstrekk og Tri Motor firehjulstrekk. Tauekapasiteten er henholdsvis 3400 kg (Single), 4500 kg (Dual) og 6350 kg (Tri), rekkevidden er >400 km, >480 km og imponerende >800 km for de samme motorkonfigurasjonene. 0-100 km/t går unna på 6,5, 4,5 og 2,9 sekunder!

Hva slags lydanlegg Cybertruck vil leveres med vet vi ikke, men man kan lett tenke seg til det vil ligne anleggene i de øvrige modellene.

Amerikanske priser ble avslørt i fjor, med startpris på 40.000 dollar for enkel motor, 50.000 dollar for dobbel motor og 70.000 dollar for trippel motor. Hva det til slutt blir når bilen kommer i salg her til lands, må vi derimot vente å se. Men du kan reservere den allerede nå, det koster 1000 kroner.

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.