TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

forfatter
Publisert 29.05.20 - 06:06

Byton M-Byte

M-Byte er proppfull av sensorer, kameraer og blindsoneassistenter. Byton hevder selv å være blant de viktigste pionerene innen autonom kjøring, og utvikler sin egen teknologi innenfor dette. Hvor avansert M-Byte vil være når den kommer vet vi ikke, men at den uansett vil kunne oppgraderes til å bli enda mer avansert i fremtiden er en selvfølge.

M-Byte er laget for å være meget stillegående, med passiv støydemping og vibrasjonsreduksjon – blant annet i støtdemperne – loves vi en av de stilleste kupeene i hele bilmarkedet. Dette er et godt utgangspunkt for lydanlegget!

Vi vet etter å ha snakket med Byton på CES-messen i 2019, at lydanlegget leveres av Harman Kardon. Hvorvidt dette er standard eller en premium-oppgradering vet vi ikke ennå. Men at det hele manøvreres på en 48-tommer stor skjerm som strekker seg over hele dashbordet, det vet vi. Her kan du også se Netflix-innhold når bilen er parkert, og oppløsningen på skjermen er slettes ikke gal: 3840 x 720.

Rekkevidden på M-Byte oppgis til 360-460 km (WLTP).

Annonse
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde