Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Byton M-Byte

Byton M-Byte

M-Byte er proppfull av sensorer, kameraer og blindsoneassistenter. Byton hevder selv å være blant de viktigste pionerene innen autonom kjøring, og utvikler sin egen teknologi innenfor dette. Hvor avansert M-Byte vil være når den kommer vet vi ikke, men at den uansett vil kunne oppgraderes til å bli enda mer avansert i fremtiden er en selvfølge.

M-Byte er laget for å være meget stillegående, med passiv støydemping og vibrasjonsreduksjon – blant annet i støtdemperne – loves vi en av de stilleste kupeene i hele bilmarkedet. Dette er et godt utgangspunkt for lydanlegget!

Vi vet etter å ha snakket med Byton på CES-messen i 2019, at lydanlegget leveres av Harman Kardon. Hvorvidt dette er standard eller en premium-oppgradering vet vi ikke ennå. Men at det hele manøvreres på en 48-tommer stor skjerm som strekker seg over hele dashbordet, det vet vi. Her kan du også se Netflix-innhold når bilen er parkert, og oppløsningen på skjermen er slettes ikke gal: 3840 x 720.

Rekkevidden på M-Byte oppgis til 360-460 km (WLTP).

Annonse
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.