TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
CYBER MONDAY // - 12 MND 50%!

forfatter
Publisert 29.05.20 - 06:06

DS 3 Crossback E-Tense

Det hersker litt usikkerhet rundt DS 3. På Focal sine hjemmesider kan man lese at DS 3 Crossback er tilgjengelig med Focal Electra hi-fi-anlegg. Men i en telefonsamtale med den norske importøren fikk vi vite at Focal kun er tilgjengelig i hybridbilen DS 7. I konfiguratoren kan man heller ikke se noen måte å velge premium lydanlegg.

Grunnmodellen av bilen tilbyr et lydanlegg med 7-tommers berøringsskjerm og DAB+ radio. Neste utstyrsnivå koster 15.000 kroner ekstra, og da har skjermen vokst til 10 tommer. Men ingenting om oppgradering av lyden. Nøkkelfri adgang og start er da på plass, og LED-lys her og der.

Rekkevidde er oppgitt til 320 km.

Også i denne testen:

Volkswagen ID.4

Tesla Model Y

Tesla Model S

Tesla Model X

Porsche Taycan

Audi e-tron 50 / 55 Quattro

Jaguar i-Pace

Mercedes-Benz EQC

Mazda MX-30

Polestar 2

Ford Mustang Mach-E

Peugeot e-208

Skoda Enyaq iV

Volvo XC40 Recharge Pure Electric

Volkswagen ID.3

Renault Zoe

Mini Cooper SE

Nissan Leaf

Lexus UX 300e

Kia e-Soul

Kia e-Niro

Tesla Model 3

Hyundai Ioniq Electric

Hyundai Kona Electric

Opel Ampera-E

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde