Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

DS 3 Crossback E-Tense

DS 3 Crossback E-Tense

Det hersker litt usikkerhet rundt DS 3. På Focal sine hjemmesider kan man lese at DS 3 Crossback er tilgjengelig med Focal Electra hi-fi-anlegg. Men i en telefonsamtale med den norske importøren fikk vi vite at Focal kun er tilgjengelig i hybridbilen DS 7. I konfiguratoren kan man heller ikke se noen måte å velge premium lydanlegg.

Grunnmodellen av bilen tilbyr et lydanlegg med 7-tommers berøringsskjerm og DAB+ radio. Neste utstyrsnivå koster 15.000 kroner ekstra, og da har skjermen vokst til 10 tommer. Men ingenting om oppgradering av lyden. Nøkkelfri adgang og start er da på plass, og LED-lys her og der.

Rekkevidde er oppgitt til 320 km.

Også i denne testen:

Volkswagen ID.4

Tesla Model Y

Tesla Model S

Tesla Model X

Porsche Taycan

Audi e-tron 50 / 55 Quattro

Jaguar i-Pace

Mercedes-Benz EQC

Mazda MX-30

Polestar 2

Ford Mustang Mach-E

Peugeot e-208

Skoda Enyaq iV

Volvo XC40 Recharge Pure Electric

Volkswagen ID.3

Renault Zoe

Mini Cooper SE

Nissan Leaf

Lexus UX 300e

Kia e-Soul

Kia e-Niro

Tesla Model 3

Hyundai Ioniq Electric

Hyundai Kona Electric

Opel Ampera-E

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.