Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Kia e-Soul

Kia e-Soul

Kompaktbilen e-Soul har en superribbet standardutgave, kalt Classic, som du skal styre unna. Her får du både det kjipeste batteriet og ditto lydsystemet, mens du kan legge på 31.000 kroner for Active-versjonen som inkluderer den beste multimediapakken med blant annet lydanlegg fra Harman Kardon. Da får du 10 høyttalere inkludert senterhøyttaler og en subwoofer med både aktivt og passivt basselement, og oppgitt forsterkereffekt på 550 watt.

I tillegg får du innebygd navigasjon fra Tom Tom med live trafikkoppdateringer, appstyring og 10,25″ berøringsskjerm. Parkeringssensorer bak er da også på plass, og dessuten trådløs ladeplate for smartmobil. Men fortsatt er vi på det kjipeste batteriet (39,2 kWt / 276 km), og du må ut med ytterligere 39.000 kroner for å få 64 kWt og 452 km rekkevidde. Da økes samtidig effekten fra 136 til 204 HK.

Er du fortsatt ikke fornøyd, kan du legge ytterligere 16.000 kroner på bordet for Exclusive-versjonen, og få parkeringssensorer foran i tillegg til bak, blindsonevarsler med filskiftassistent og varsling for kryssende trafikk bak ved rygging. Og oppvarmede bakseter, om du bryr deg om baksetepassasjerene.

Også i denne testen:

Volkswagen ID.4

Tesla Model Y

Tesla Model S

Tesla Model X

Porsche Taycan

Audi e-tron 50 / 55 Quattro

Jaguar i-Pace

Mercedes-Benz EQC

Mazda MX-30

Polestar 2

Ford Mustang Mach-E

Peugeot e-208

Skoda Enyaq iV

Volvo XC40 Recharge Pure Electric

DS 3 Crossback E-Tense

Volkswagen ID.3

Renault Zoe

Mini Cooper SE

Nissan Leaf

Lexus UX 300e

Kia e-Niro

Tesla Model 3

Hyundai Ioniq Electric

Hyundai Kona Electric

Opel Ampera-E

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.