TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

forfatter
Publisert 29.05.20 - 06:06

Kia e-Niro

Kia e-Niro er en crossover som minner mye om Hyundai Kona, bare med større innvendig plass.

Vel, det og at du bare må ut med 14.500 kroner for å få det oppgraderte lydanlegget, som da er pakket sammen med en del andre funksjoner i Teknikkpakken. Da får du et anlegg fra JBL, med åtte høyttalere inkludert senterhøyttaler og en 8-tommers subwoofer i bagasjerommet. Og dessuten en ekstern forsterker med en oppgitt totaleffekt på 320 watt.

Teknikkpakken inkluderer også LED-lys foran, app-styring av bilen, skiltgjenkjenning og 4G/LTE-tilkobling (Telematics). Denne pakken er dessuten inkludert i Exclusive-utgaven av bilen til 30.000 kroner. Da får du i tillegg LED-lys både innvendig og utvendig, blinkdsonevarsler og navigasjon fra Tom Tom med live trafikk.

Også i denne testen:

Volkswagen ID.4

Tesla Model Y

Tesla Model S

Tesla Model X

Porsche Taycan

Audi e-tron 50 / 55 Quattro

Jaguar i-Pace

Mercedes-Benz EQC

Mazda MX-30

Polestar 2

Ford Mustang Mach-E

Peugeot e-208

Skoda Enyaq iV

Volvo XC40 Recharge Pure Electric

DS 3 Crossback E-Tense

Volkswagen ID.3

Renault Zoe

Mini Cooper SE

Nissan Leaf

Lexus UX 300e

Kia e-Soul

Tesla Model 3

Hyundai Ioniq Electric

Hyundai Kona Electric

Opel Ampera-E

Annonse
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde