Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Kia e-Niro

Kia e-Niro

Kia e-Niro er en crossover som minner mye om Hyundai Kona, bare med større innvendig plass.

Vel, det og at du bare må ut med 14.500 kroner for å få det oppgraderte lydanlegget, som da er pakket sammen med en del andre funksjoner i Teknikkpakken. Da får du et anlegg fra JBL, med åtte høyttalere inkludert senterhøyttaler og en 8-tommers subwoofer i bagasjerommet. Og dessuten en ekstern forsterker med en oppgitt totaleffekt på 320 watt.

Teknikkpakken inkluderer også LED-lys foran, app-styring av bilen, skiltgjenkjenning og 4G/LTE-tilkobling (Telematics). Denne pakken er dessuten inkludert i Exclusive-utgaven av bilen til 30.000 kroner. Da får du i tillegg LED-lys både innvendig og utvendig, blinkdsonevarsler og navigasjon fra Tom Tom med live trafikk.

Også i denne testen:

Volkswagen ID.4

Tesla Model Y

Tesla Model S

Tesla Model X

Porsche Taycan

Audi e-tron 50 / 55 Quattro

Jaguar i-Pace

Mercedes-Benz EQC

Mazda MX-30

Polestar 2

Ford Mustang Mach-E

Peugeot e-208

Skoda Enyaq iV

Volvo XC40 Recharge Pure Electric

DS 3 Crossback E-Tense

Volkswagen ID.3

Renault Zoe

Mini Cooper SE

Nissan Leaf

Lexus UX 300e

Kia e-Soul

Tesla Model 3

Hyundai Ioniq Electric

Hyundai Kona Electric

Opel Ampera-E

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.