Nettbrett Test

De beste nettbrettene akkurat nå

Nettbrettet brukes både til gaming, TV-serier og barnepass og vi hjelper deg på vei, slik at du vet hvilket nettbrett du skal kjøpe.

Publisert 03.04.23 - 08:41
Nettbrett Test
Jonas Ekelund (f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.
Jonas Ekelund

Nettbrett er faktisk veldig praktiske. Personlig bruker jeg mest mobilen når jeg forlater hjemmet. Datamaskinen bruker jeg i jobben, eller når jeg trenger å skrive mye i andre sammenhenger. For de fleste andre bruksområdene, som å lese nyheter, spille enklere spill, sjekke sosiale medier, styre det smarte hjemmet, google ting jeg lurer på, lese oppskrifter, sjekke værmeldingen og så videre, er det alltid nettbrettet som blir tatt frem. Eller rettere sagt, det er alltid med meg hjemme.

[facetwp template="nettbrett"]

Mercedes EQE med Dolby Atmos: Wow!

JBL fremmer musikken og senker støyen

Tettere på virkeligheten

Skummelt nært flaggskipserien

Yamahas aller beste hodetelefoner – og de koster skjorta

Rett og slett en forbasket bra spiller

Scroll to Top