annonse
annonse

Huawei Mate 8

Februar 2016Huawei Mate 8

Vanvittig rask

Huawei Mate 8 er like kraftig som en dyr bærbar. Den blåser deg rett og slett over ende!

Pluss
Vanvittig rask. Faktisk den raskeste mobilen vi noensinne har testet. Batteritiden er også på topp. Design og konstruksjon er mer enn godkjent, og så kommer den med Android 6.0.
Minus
Skjermen har «bare» Full HD-oppløsning, selv om den store skjermen legger opp til mer. Og så reagerer den en sjelden gang ikke på berøring. Lyden er ikke til å skryte av.

Det er ikke alle som bryr seg om de såkalte phablets – smartmobiler med så store skjermer at de tangerer nettbrett-kategorien – men hvis man gjør det (og har store hender), bør man seriøst overveie Huaweis nye Mate 8, som vi nettopp har testet. Her er det virkelig snakk om en seriøs mobil for relativt få penger, og så er den vanvittig rask. Faktisk så rask at vi aldri har sett noe lignende. Men det kommer vi tilbake til.

Først skal vi ha på plass, at Huawei Mate 8 er den direkte etterfølgeren til Huawei Ascend Mate 7, som vi testet i 2014. Huawei Mate S, som kom på IFA-messen sist år, og som vi testet like før jul, var både mindre og lettere, og hører ikke helt hjemme i phablet-kategorien. Det var imidlertid snakk om en lekker premium smartmobil, noe som også gjelder for Nexus 6P, som Huawei produserte for Google.

Det må generelt sett snart være slutt med å betrakte Huawei som en annenrangs produsent av budsjettmobiler. De førnevnte modellene kan konkurrere med det beste fra andre Android-produsenter, som Samsung, Sony og LG, og det gjelder i den grad også for Huawei Mate 8, som har potensiale til å bli en stor suksess på mobilmarkedet – både i Asia og Europa.

Utseende og konstruksjon
Som sagt er Mate 8 ikke en mobil for folk med små hender. Hvis man ser bort fra en millimeter her og der, er den helt lik Ascend Mate 7, noe som også vil si at den minner mye om iPhone 6s Plus i størrelse.

Selv om den er fremstilt i metall og glass, føles den aldri tung, og den lett buede baksiden gjør at Mate 8 ligger godt i hånden. Mobilen er skåret ut av et stykke aluminium, og det er virkelig gjort mye ut av presisjon og detaljer.

Mate 8 fås bl.a. i guld-farve. Foto: Huawei
Mate 8 er tilgjengelig i blant annet gullfarge. Foto: Huawei

Mate 8 ble lansert i forbindelse med CES-messen i Las Vegas, i fargene sølv, metall, gull og brun, men om alle disse fargene introduseres på det norske markedet, vet vi ikke i skrivende stund. Det vil imidlertid overraske oss mye, hvis spesielt den brune modellen kommer til hyllene i Norge. Huawei pleier å nøye seg med å forhandle to fargevarianter på våre breddegrader, og den brune passer ikke akkurat til den typisk skandinaviske smaken.

Annonse: Artikkelen fortsetter nedenfor
På Huawei Mate 8 sidder fingeraftrykslæseren på bagsiden under kameraet. Foto: Huawei
På Huawei Mate 8 sitter fingeravtrykkleseren på baksiden under kameraet. Foto: Huawei

Fingeravtrykkleseren sitter på baksiden, like under kameraet (der har den vært på alle Huaweis modeller inntil nå), og det kan være litt vanskelig å venne seg til hvis man har vært vant til mobiler fra Samsung og Apple, hvor den er plassert i fronten, og er bygget inn i hjem-knappen.

Da fingeravtrykkleseren imidlertid både kan tenne og åpne skjermen ved en berøring (på både iPhone og Samsung Galaxy må man til sammenligning ha tent skjermen før man kan låse opp mobilen med fingeravtrykket), finner man raskt ut av hvor lett og smidig det er å gripe mobilen med en hånd, og med det samme legge pekefingeren på skanneren. Så plasseringen er ikke så dum likevel.

Skjerm og kamera
Rammen rundt skjermen er svært tynn, og skjermarealet utgjør 78 prosent av fronten, noe som er en hel del mer enn på konkurrenten iPhone 6s Plus – og enda et hårstrå bedre enn på forgjengeren Ascend Mate 7, hvor skjermen «bare» fylte 77,6 prosent.

Den 6” store skjermen er også ganske lyssterk, og selv om den ikke kommer med Quad HD-oppløsning, føler man seg godt til rette, og opplever et knivskarpt bilde med skjermens 1920 x 1080p Full HD-oppløsning.

Den eneste alvorlige anken er at touch-funksjonaliteten ikke alltid reagerer som vi kunne ha ønsket oss. Noen ganger skjer det simpelthen, at man må trykke opp til flere ganger på en knapp eller et ikon før det skjer noe. Heldigvis opptrer problemet ikke alt for ofte, men det trekker ned i den samlede vurderingen.

Kan du gætte, hvilket billede der er taget med Mate 8? Det er ikke dette. Det er taget med iPhone 6s. Det er det næste billede, men det er næsten ikke til at kende forskel.
Kan du gjette hvilket bilde som er tatt med Mate 8? Det er ikke dette. Det er tatt med iPhone 6s. Det er det neste bildet, men man ser nesten ikke forskjell. Foto: Peter Gotschalk

Det gjør til gjengjeld ikke kameraet. Nei, det er ikke det beste mobilkameraet vi har testet. Den æren går fortsatt til LG G4, med Samsung Galaxy S6 som tett konkurrent, men Mate 8 tar fine, store bilder, noe som ikke minst skyldes at den kommer med en IMX298 sensor fra Sony (fra Sonys Exmor RS-serie) og innebygget optisk bildestabilisering.

Kan du gætte, hvilket billede der er taget med Mate 8? Det er dette billede, men det er næsten ikke til at kende forskel. Foto: Peter Gotschalk
Her er bildet tatt med Mate 8. Foto: Peter Gotschalk

Kamera-appen er lett å betjene for meningmann, men byr også på en masse avanserte funksjoner – som manuell ISO, blender og fokus – til hobbyfotografer med litt større ambisjoner.

Frontkameraet på 8 Mp tar pene selfies, men man må imidlertid klare seg uten den LED-blitzen i fronten, som kom sammen med Mate S.

Lyd
Testens korteste avsnitt handler om lyd, som aldri noensinne har vært Huaweis sterke side. Det er det heller ikke denne gangen, og det er likegyldig om vi snakker om den lille, innebygde høyttaleren i bunnen av mobilen (stereo, nei takk!), eller tar et par gode hodetelefoner i bruk. Resultatet er til å holde ut, men ikke mer. Hvis du bare lytter til pop tatt opp med masse loudness, trenger du ikke bekymre deg.

I bruk
Som Nexus 6P kommer Huawei Mate 8 med den helt nye Android-versjonen, som Huawei dessverre har gjemt under sin egen Emotion UI-grensesnitt. Det betyr kort og godt at alle appene er trukket frem på startskjermen, og at den klassiske app-oversikten vi kjenner fra Android, simpelthen er blitt avskaffet. Det er meget gjenkjennelig hvis man kjenner til iOS og iPhone, noe som nok ikke er helt tilfeldig.

Men det er som nevnt Android Marshmallow som gjemmer seg under overflaten, og derfor får man alle nyhetene i det nye operativsystemet med i pakken. For eksempel har man nå selv hundre prosent styr på app-tillatelser, og strømstyringen er også kraftig forbedret.

Mate 8 i mørk metal. Foto: Huawei
Mate 8 i mørk metall. Foto: Huawei

Ytelse
Og bedre strømstyring samt et kraftig 4000 mAh batteri leverer til sammen en imponerende lang batteritid. I tillegg kan batteriet lades med strøm til en dag på kun 30 minutter. Smart!

Det absolutt mest imponerende er imidlertid den vanvittig høye ytelsen som rett og slett overgår alt vi har opplevd hittil. Huawei bruker sine egne Kirin-chipsett, og den nye Kirin 950 octa-core prosessoren som sitter i Mate, yter på nivå med en bærbar. Intet mindre!

Vi må derfor lete etter resultater fra dyre bærbare som Dell XPS 13 fra 2015 og den splitter nye Lenovo Yoga 900 – begge med Core i7 prosessor fra Intel – for å finne noe å sammenligne med når vi Benchmark-tester Mate 8.

Mate 8 i sølv. Foto: Huawei
Mate 8 i sølv. Foto: Huawei

I Geekbench 3 oppnår den forrykende 1.774 (single-core) og 6.294 (multi-core), mens resultatet i Antutu er 88.533 poeng. Den kraftigste smartmobilen vi hittil har testet er Samsung Galaxy S6 som oppnådde 1.498 og 5.339 point poeng i Geekbench 3 og 69.940 poeng i Antutu, så Mate 8 mer enn bare slår den på målstreken.

Og for ordens skyld – det ekstreme resultatet svarer til vår opplevelse av mobilen i daglig bruk. Ikke noe, absolutt ikke noe, kunne få den til å trekke pusten. Eneste minus er at den kan bli ganske varm.

Konklusjon
Vi har å gjøre med intet mindre enn verdens raskeste mobiltelefon. Og Mate 8 fås til og med i en versjon med 4 GB RAM på hjemmemarkedet i Kina, mens vi må nøye oss med 3 GB på våre breddegrader. Det er jo helt vanvittig.

Til denne prisen er det ikke noe å kaste terninger om, vi gir Mate 8 vår spesielle anbefaling.

Det er ikke alle som bryr seg om de såkalte phablets – smartmobiler med så store skjermer at de tangerer nettbrett-kategorien – men hvis man gjør det (og har store hender), bør man seriøst overveie Huaweis nye Mate 8, som vi nettopp har testet. Her er det virkelig snakk om en seriøs mobil for relativt få penger, og så er den vanvittig rask. Faktisk så rask at vi aldri har sett noe lignende. Men det kommer vi tilbake til. Først skal vi ha på plass, at Huawei Mate 8 er den direkte etterfølgeren til Huawei Ascend Mate 7, som vi testet i 2014. Huawei Mate S, som kom på IFA-messen sist år, og som vi testet like før jul, var både mindre og lettere, og hører ikke helt hjemme i phablet-kategorien. Det var imidlertid snakk om en lekker premium smartmobil, noe som også gjelder for Nexus 6P, som Huawei produserte for Google. Det må generelt sett snart være slutt med å betrakte Huawei som en annenrangs produsent av budsjettmobiler. De førnevnte modellene kan konkurrere med det beste fra andre Android-produsenter, som Samsung, Sony og LG, og det gjelder i den grad også for Huawei Mate 8, som har potensiale til å bli en stor suksess på mobilmarkedet – både i Asia og Europa. Utseende og konstruksjon Som sagt er Mate 8 ikke en mobil for folk med små hender. Hvis man ser bort fra en millimeter her og der, er den helt lik Ascend Mate 7, noe som også vil si at den minner mye om iPhone 6s Plus i størrelse. Selv om den er fremstilt i metall og glass, føles den aldri tung, og den lett buede baksiden gjør at Mate 8 ligger godt i hånden. Mobilen er skåret ut av et stykke aluminium, og det er virkelig gjort mye ut av presisjon og detaljer. [caption id="attachment_61020" align="alignnone" width="460"]Mate 8 fås bl.a. i guld-farve. Foto: Huawei Mate 8 er tilgjengelig i blant annet gullfarge. Foto: Huawei[/caption] Mate 8 ble lansert i forbindelse med CES-messen i Las Vegas, i fargene sølv, metall, gull og brun, men om alle disse fargene introduseres på det norske markedet, vet vi ikke i skrivende stund. Det vil imidlertid overraske oss mye, hvis spesielt den brune modellen kommer til hyllene i Norge. Huawei pleier å nøye seg med å forhandle to fargevarianter på våre breddegrader, og den brune passer ikke akkurat til den typisk skandinaviske smaken. [caption id="attachment_61021" align="alignnone" width="460"]På Huawei Mate 8 sidder fingeraftrykslæseren på bagsiden under kameraet. Foto: Huawei På Huawei Mate 8 sitter fingeravtrykkleseren på baksiden under kameraet. Foto: Huawei[/caption] Fingeravtrykkleseren sitter på baksiden, like under kameraet (der har den vært på alle Huaweis modeller inntil nå), og det kan være litt vanskelig å venne seg til hvis man har vært vant til mobiler fra Samsung og Apple, hvor den er plassert i fronten, og er bygget inn i hjem-knappen. Da fingeravtrykkleseren imidlertid både kan tenne og åpne skjermen ved en berøring (på både iPhone og Samsung Galaxy må man til sammenligning ha tent skjermen før man kan låse opp mobilen med fingeravtrykket), finner man raskt ut av hvor lett og smidig det er å gripe mobilen med en hånd, og med det samme legge pekefingeren på skanneren. Så plasseringen er ikke så dum likevel. Skjerm og kamera Rammen rundt skjermen er svært tynn, og skjermarealet utgjør 78 prosent av fronten, noe som er en hel del mer enn på konkurrenten iPhone 6s Plus – og enda et hårstrå bedre enn på forgjengeren Ascend Mate 7, hvor skjermen «bare» fylte 77,6 prosent. Den 6” store skjermen er også ganske lyssterk, og selv om den ikke kommer med Quad HD-oppløsning, føler man seg godt til rette, og opplever et knivskarpt bilde med skjermens 1920 x 1080p Full HD-oppløsning. Den eneste alvorlige anken er at touch-funksjonaliteten ikke alltid reagerer som vi kunne ha ønsket oss. Noen ganger skjer det simpelthen, at man må trykke opp til flere ganger på en knapp eller et ikon før det skjer noe. Heldigvis opptrer problemet ikke alt for ofte, men det trekker ned i den samlede vurderingen. [caption id="attachment_61018" align="alignnone" width="460"]Kan du gætte, hvilket billede der er taget med Mate 8? Det er ikke dette. Det er taget med iPhone 6s. Det er det næste billede, men det er næsten ikke til at kende forskel. Kan du gjette hvilket bilde som er tatt med Mate 8? Det er ikke dette. Det er tatt med iPhone 6s. Det er det neste bildet, men man ser nesten ikke forskjell. Foto: Peter Gotschalk[/caption] Det gjør til gjengjeld ikke kameraet. Nei, det er ikke det beste mobilkameraet vi har testet. Den æren går fortsatt til LG G4, med Samsung Galaxy S6 som tett konkurrent, men Mate 8 tar fine, store bilder, noe som ikke minst skyldes at den kommer med en IMX298 sensor fra Sony (fra Sonys Exmor RS-serie) og innebygget optisk bildestabilisering. [caption id="attachment_61017" align="alignnone" width="460"]Kan du gætte, hvilket billede der er taget med Mate 8? Det er dette billede, men det er næsten ikke til at kende forskel. Foto: Peter Gotschalk Her er bildet tatt med Mate 8. Foto: Peter Gotschalk[/caption] Kamera-appen er lett å betjene for meningmann, men byr også på en masse avanserte funksjoner – som manuell ISO, blender og fokus – til hobbyfotografer med litt større ambisjoner. Frontkameraet på 8 Mp tar pene selfies, men man må imidlertid klare seg uten den LED-blitzen i fronten, som kom sammen med Mate S. Lyd Testens korteste avsnitt handler om lyd, som aldri noensinne har vært Huaweis sterke side. Det er det heller ikke denne gangen, og det er likegyldig om vi snakker om den lille, innebygde høyttaleren i bunnen av mobilen (stereo, nei takk!), eller tar et par gode hodetelefoner i bruk. Resultatet er til å holde ut, men ikke mer. Hvis du bare lytter til pop tatt opp med masse loudness, trenger du ikke bekymre deg. I bruk Som Nexus 6P kommer Huawei Mate 8 med den helt nye Android-versjonen, som Huawei dessverre har gjemt under sin egen Emotion UI-grensesnitt. Det betyr kort og godt at alle appene er trukket frem på startskjermen, og at den klassiske app-oversikten vi kjenner fra Android, simpelthen er blitt avskaffet. Det er meget gjenkjennelig hvis man kjenner til iOS og iPhone, noe som nok ikke er helt tilfeldig. Men det er som nevnt Android Marshmallow som gjemmer seg under overflaten, og derfor får man alle nyhetene i det nye operativsystemet med i pakken. For eksempel har man nå selv hundre prosent styr på app-tillatelser, og strømstyringen er også kraftig forbedret. [caption id="attachment_61024" align="alignnone" width="460"]Mate 8 i mørk metal. Foto: Huawei Mate 8 i mørk metall. Foto: Huawei[/caption] Ytelse Og bedre strømstyring samt et kraftig 4000 mAh batteri leverer til sammen en imponerende lang batteritid. I tillegg kan batteriet lades med strøm til en dag på kun 30 minutter. Smart! Det absolutt mest imponerende er imidlertid den vanvittig høye ytelsen som rett og slett overgår alt vi har opplevd hittil. Huawei bruker sine egne Kirin-chipsett, og den nye Kirin 950 octa-core prosessoren som sitter i Mate, yter på nivå med en bærbar. Intet mindre! Vi må derfor lete etter resultater fra dyre bærbare som Dell XPS 13 fra 2015 og den splitter nye Lenovo Yoga 900 – begge med Core i7 prosessor fra Intel – for å finne noe å sammenligne med når vi Benchmark-tester Mate 8. [caption id="attachment_61023" align="alignnone" width="460"]Mate 8 i sølv. Foto: Huawei Mate 8 i sølv. Foto: Huawei[/caption] I Geekbench 3 oppnår den forrykende 1.774 (single-core) og 6.294 (multi-core), mens resultatet i Antutu er 88.533 poeng. Den kraftigste smartmobilen vi hittil har testet er Samsung Galaxy S6 som oppnådde 1.498 og 5.339 point poeng i Geekbench 3 og 69.940 poeng i Antutu, så Mate 8 mer enn bare slår den på målstreken. Og for ordens skyld – det ekstreme resultatet svarer til vår opplevelse av mobilen i daglig bruk. Ikke noe, absolutt ikke noe, kunne få den til å trekke pusten. Eneste minus er at den kan bli ganske varm. Konklusjon Vi har å gjøre med intet mindre enn verdens raskeste mobiltelefon. Og Mate 8 fås til og med i en versjon med 4 GB RAM på hjemmemarkedet i Kina, mens vi må nøye oss med 3 GB på våre breddegrader. Det er jo helt vanvittig. Til denne prisen er det ikke noe å kaste terninger om, vi gir Mate 8 vår spesielle anbefaling.
Vi tester over 450 produkter i året, les denne testen og få full tilgang til Lyd & Bilde
Allerede abonnent? Logg inn
Prøveabonnement
0,-
Fri tilgang til lydogbilde.no
Bronseabonnement
425,-pr/halvår
1/2 år (6 utgaver) Digitalutgaven Fri tilgang til lydogbilde.no
Sølvabonnement
749,-pr/år
Mest populær
1 år (11 utgaver) Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Gullabonnement
1149,-pr/år
1 år (11 utgaver) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Måned kr 49,-
Med et abonnement på Lyd & Bilde får du:
Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgave (iPad/Android) hver måned Betydelig rabatt Velg selv lengden på ditt abonnement, med eller uten SF Anytime Flott velkomstgave på årsabonnement
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon.
  • Operativsystem: Android Marshmallow 6.0 - Emotion UI 4.0
  • Skjerm: 6" IPS-NEO, 1920 x 1080, 368 ppi
  • Prosessor: 2,3 GHz + 1,8 GHz Kirin 950 octa-core 64-bit
  • Minne: 3 GB RAM / 32 GB lager (+ opp til 128 GB via microSD)
  • Kamera: 16 Mp + 8 Mp
  • Trådløst: 4G/LTE, 802.11 ac/a/b/g/n, Bluetooth 4.2,
  • NFC, GPS, Glonass
  • Mål: 157,1 x 80,6 x 7,9 mm
  • Vekt: 185 g
  • Batteri: 4000 mAh Lithium-Polymer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
gruppetest
5 partyhøyttalere

Maksimal bass for maksimal fest

Her er de mest høylytte trådløse høyttalerne som setter fart på hjemmefestens dansegulv.

Duell
Smartklokker – Huawei vs. Samsung

Smartklokkeduell: Kina vs. Korea

Både Huawei og Samsung er klar med nye smartklokker med fokus på fitness og trening. Vinneruret er også det smarteste.

Lovende lyd fra B&W

Vi har hørt på Formation-høyttalerne

Annonsørinnhold
Asus Zenbook-serie

Asus går helt til kanten med ny Zenbook-serie

17 timers batteritid, en skjerm som utgjør 95 prosent av overflaten og numerisk tastatur gjemt i laptopens touchpad. Alt sammen testet for å leve opp til militære standarder. Asus flytter grensen for hva man kan forvente av en laptop som veier under 1700 gram.

Formation: Trådløse high-end høyttalere fra B&W

Bowers & Wilkins overrasker med en komplett ny serie med trådløse høyttalere - snakker vi en ny Sonos-killer?

Acer går etter Apple

New York: Etter stor suksess med gaming-PCer, ønsker Acer nå å tiltrekke seg de kreative brukerne.

gruppetest
7 par vegghøyttalere

Lyd, lyd fra veggen der

Hvorfor skal du godta middelmådig lyd, bare fordi du ikke ønsker store, prangende høyttalere i stua?

test
Leica Q2

Verdens beste ­kompaktkamera

Når kun det beste er godt nok, kan Leica Q2 være svaret.

anmeldelse
Quicksand – Störst av allt, sesong 1

Skremmende samtidsdrama

Skremmende drama som bringer den amerikanske våpenkulturen inn i vår egen trygge bakgård.

Her er Samsungs super-selfiekamera

Den nye A-serien går fra budsjett til luksus med heldekkende skjerm og vendbart trippelkamera!

Samsung Galaxy Fold kan bestilles 26. april

Norge er blant de første landene i verden hvor Samsung Galaxy Fold kommer for salg. Prisen? 21.000 kroner.

test
Sony Xperia 10 Plus

Bomskudd i bredformat

Tross 21:9-skjerm har Xperia 10 Plus for mange kompromisser til å overbevise.

Ikeas smarte høyttalere er her

I sommer kommer høyttalerne Symfonisk, som er et resultat av et samarbeid med Sonos.

annonse
test
Motorola moto G7 Plus

Kongen av mellomklassen

Motorola moto G7 Plus snakker til fornuften. Selvfølgelig er flaggskipmodellene på markedet bedre, men de er også tre ganger dyrere.

Beovision Harmony: 77-tommers tryllekunst fra B&O

Går det an skjule en TV på nesten to meter i diagonalmål? Bang & Olufsen gjør et overbevisende forsøk på det.

anmeldelse
I Am the Night, sesong 1

Herlig retromysterium

I svette og varme Nevada vokser Pat opp – som 16-åring snus livet hennes på hodet i det familiebakgrunnen blir kjent.

Åpent kontorlandskap? Disse hodetelefonene lover evig lykke

Logitech lanserer to modeller for deg som sjeneres av støy i kontorlokalene.

anmeldelse
Creed II

Nostalgisk testosteronbombe!

Stallone gjenforener alle kreftene fra «klassikeren» Rocky IV i en pompøs nostalgitripp.

anmeldelse
Widows

Heftig girl power!

Et spektakulært kupp går spektakulært til helvete – enkene viderefører ektemennenes tvilsomme geskjeft.

Klassisk rock på biblioteket

Opplev vintage high-end på biblioteket og lytt til musikk som på kult-barene i Japan.

Hi-fi-vår i hovedstaden

Denne helgen ringes våren inn, med messer og tilbud i flere butikker i hovedstaden.

Speilrefleks? Prøv igjen

Panasonic Lumix G90 er litt utenom det vanlige.

test
Avantgarde Acoustic Zero TA XD

En real storslegge

Kan noen få naboene til å slutte å kjefte? Jeg prøver å høre musikk her!

test
Canon RF 28-70mm f2 L USM

Perfeksjonert og lyssterk zoom

Du har ikke sett maken. Ikke vi heller. Canons massive 28-70mm er rett og slett rå.

anmeldelse
Fabeldyr 2: Grindelwalds forbrytelser

Visuell fantasimagi

Harry Potter-universet veves mer og mer inn i Fabeldyr-universet, i en visuell fest av en film.

anmeldelse
Hunter Killer

Mayday! Mayday!

Filmen ble sluppet den 1. april – vi trodde først det var en aprilspøk…

Vårt kundesenter hjelper deg hvis du har spørsmål eller trenger hjelp vedrørende ditt abonnement.

Du kan sende mail eller ta en telefon.

Åpningstider: mandag – fredag

0900 – 1130 og 1230 – 1500.

Support Tlf: 815 73 510

 

Support email: abo@lydogbilde.no 
×
Motta Lyd & Bilde Nyhetsbrev

×