annonse
annonse

Casio EX-Z300 med make-up-effekt

Nå får du tante Berit også med på familebildene, for med dette kameraet er det ingen grunn til å være sjenert for utseendet.


Casio har mulighens havnet litt i skyggen av Sony, Canon og Olympus, noe ufortjent, For Casio lager riktig fine kompakter, som ofte er hakket mer kompakte enn andre kameraer.

Slik er det med Exilim EX-Z300, som er en liten 10-megapikselsak med 3-tommers skjerm, og muligheten til å ta opp video i høyere kvalitet enn vanlig for kompakter (H-264-videokomprimering).
Det lille kameraet har også mekanisk bildestabilisator, og en interessant funksjon som kalles Make Up. Da kan man retusjere bildene i etterkant, i hele tolv nivåer, hvor man kan feks glatte ut rynker og gjøre ansiktsskygger mykere.
Z300 og lillebroren Z250 deler stort sett alle funksjoner, men Z250 er en 9,1megapiksel affære, også den med 4 x zoom, HD-videoopptak (1280×720) og mekanisk bildestabilisator.
Priser:
EX-Z250:  2.295 kroner
EX-Z300:  2.495 kroner
Casio

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Alltid oppdatert!

Full tilgang til Lyd & Bilde digitalt i en måned

0,-