: Sony Ericsson Hazel

Sony Ericsson Hazel

Dette er en av telefonene som merkelig nok ikke er en touch-mobil. Dette forhindrer ikke at den er et lite kraftsenter med SEs miljøinnretting som et interessant tillegg. Dette er en telefon i GreenHart serien.

Det betyr at den er produsert i resirkulerbart materiale, og det er jo gode greier i dag. Den likner til forveksling på en del andre modeller vi har sett fra SE i det siste. Nærmere bestemt Elm som kom ut for ikke så lenge siden. Utseendemessig er disse telefonene til forveksling like. Det som skiller Hazel positivt ut er at den har mer eller mindre alt tilgjengelig for deg som vil gjøre det meste med et tastetrykk eller to.

Sosial
Hazel har fått både Facebook, Twitter og funksjoner som MySpace tilgengelig vi såkalte Widgets. Disse får du tilgang til direkte fra Standby-skjermen. Hazel er også en skyvetelefon slik at tastaturet skyves ut under når du trenger det. Foruten funksjonene til Elm har den også fått et frontkamera i tillegg, slik at du kan foreta videosamtaler direkte fra hengekøya.

Selv om Hazel er anvendelig til det meste, er skjermen ganske liten. Kun 2,6 tommer er stilt til din disposisjon, så å bruke den til å se video er en liten utfordring. De fleste vil nok foretrekke en litt større variant til slikt arbeid. Kameraet på sin side fungerer fint. Dette kan utmerket godt brukes til å dokumentere små, artige ferieminner i en fei. Med 5 megapiksler og funksjoner som ansiktsgjenkjenning, geo-merking og smileregistrering for å nevne noe, er den en svært brukbar kameratelefon.

Underholdning
Selv om skjermen er litt liten til video, kan Hazel en hel masse annet, og den gjør dette svært bra. Den er en svært brukbar musikkspiller, selv om vi ikke helt begriper hvorfor SE ikke har en 3,5 mm lydutgang men tvinger deg til å bruke SEs velkjente proprietære grensesnitt. Det er vel snart på tide å begrave dette for godt nå. Dette betyr at den heller ikke har MicroUSB for tilkobling av lader.

Som sagt er det en god musikktelefon, men du vil nok investere i et minnekort for musikken din. Telefonen støtter opp til 16GB. Den støtter også A2DP, så har du et Bluetooth stereo headset, kan dette fint brukes sammen med telefonen. Radio er nesten en selvfølge i en SE-telefon, så også her. I tillegg har den GPS. Mer interessant er at den også støtter DLNA. Dette betyr at du kan kommunisere med musikk du har liggende på en datamaskin uten å måtte overføre filer til telefonen først.

Annonse

Konklusjon
Dette er kort sagt en god telefon. Den er ganske avansert, men er en tradisjonell telefon som ikke har touch. Dette er faktisk ikke noe du savner plagsomt mye. Den kan det meste og er en helt grei underholdningstelefon til en hyggelig pris. Den har alle de viktig tingene som Wi-Fi, GPS, Turbo 3G, radio, musikkspiller og gode sosiale funksjoner. Kort sagt en god telefon.

Også i denne testen:

Creative Zen X-Fi2

Liten pakke med god lyd

Creative er en av produsentene som har vært lengst i denne bransjen. Selskapet og produktene er kanskje ikke like langt fremme i media som de var bare for noen år siden. Dette betyr imidlertid ikke at selskapet ikke lager glimrende produkter fremdeles.

Meget god lyd Godt bilde
Ikke kapasitiv skjerm Noe trege menyer

Sony Walkman A845

Syltynn kvalitet

Selv om Sony Ericsson pumper ut telefoner med avanserte musikkfunksjoner, fortsetter moderselskapet med sine Walkman musikkspillere. Denne modellen er kun 7 mm tykk, og det er virkelig ikke mye.

Liten Ruter Radio
Dårlig i sollys Ikke kamera i front

HTC Desire

Pur nytelse

Her er testen fjerde operativsystem, Android. Mobilen har mye til felles med Googles Nexus One, men denne er langt bedre på mange måter. La oss også si det med en gang, dette er testens desidert beste telefon.

Stor og god skjerm Godt bruker- grensesnitt
Litt svak i sollys Svak batterikapasitet

Nokia X6

Ikke alt for imponerende

Dette skal være Nokias flaggskip innenfor underholdningssegmentet. Derfor stiller vi også ganske store krav. Dette blir i liten grad oppfylt av denne modellen. Det er grunn til å kunne forvente mer fra våre finske naboer.

God batterikapasitet Radio God lyd
Svak i sollys Svakt grensesnitt

HTC HD Mini

En bitteliten kraftkar

Her er det touch som gjelder. Selv om den har fått navnet mini, er den ikke så veldig liten. Den kjører faktisk Windows, noe som ikke er så veldig vanlig om dagen. Telefoner som kjører Windows Mobile blir stadig færre.

Liten Ruter Radio
Dårlig i sollys Ikke kamera i front
Har du dette produktet?
Gi din karakter.

0 / 5. Antall stemmer 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.
For første gang kan du strømme video i nært tapsfri UHD Blu-ray-kvalitet. Men langt fra alle får tilgang til tjenesten.
Ny, actionmettet, Marvel-trailer er nå sluppet.
Marvel/Disney slipper i dag nok en trailer for Black Widow.
Asus ROG Flow X13 kan fint puttes i vesken, og den kan også brukes som nettbrett. Men den har grafikkrefter i tungvektsklassen.
Tangents lille trådløse forsterker er perfekt til det vesle begynneranlegget på hobbyrommet eller barnerommet.
Det beste kameraet vi har testet, har kommet i en mer kompakt utgave til lavere pris.
Nye 2021 Mercedes S-klasse er fylt med innovative og kresne løsninger for både øyne og ører. Vi har tilbrakt noen dager bak rattet for å se og høre hva nykommeren har å by på!
Vil du ha hi-fi på pauserommet eller et par fine høyttalere til skrivebordet, kommer du langt for du langt for en rimelig penge her.
Med Celestee har Focal overgått det vi trodde var mulig fra lukkede hodetelefoner i denne prisklassen.
JBL Live Pro+ er komplett med aktiv støydemping, og selv om de låter middelmådig ut av boksen, redder de seg med en fabelaktig EQ i appen. Dermed kan de likevel få klasseledende lyd.
Xiaomi Mi 11 var den første mobilen med Qualcomms nye Snapdragon 888 prosessor. Det er mobilen du skal kjøpe hvis du vil ha mest for pengene.
Enten du får lov til å reise i påsken eller må nøye deg med en tur rundt i nærområdet, blir opplevelsen bedre med en bærbar reisehøyttaler i sekken.
Citroën har klart å elektrifisere C4 uten å gå i fella, og har skapt en helt annerledes opplevelse.
Electrocompaniet har oppdatert sitt phono-trinn, men endringene er subtile.
Samsung Galaxy SmartTag er en liten Bluetooth-brikke som holder orden på eiendelene dine.