TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Vippbart veggfeste til TV-en

Å henge tv-en på veggen er både ryddig og praktisk, spesielt hvis man kan vippe tv-en i en mer bekvem vinkel.

Svenskene bak Multibrackets har vanlige veggfester for tv-er opp til 65 tommer. De kan du henge ganske tunge tv-er på også, opp til 60 kilo, som er dobbelt så mye som man vanligvis trenger til en 65-tommer. Hvis det ikke er en plasma-tv, som veier mye mer enn en LCD-basert LED-tv.

Så mye vekt kan du ikke henge på den vippbare M Universal Wallmount Tilt Air. Der er begrensningen 30 kilo, som er innenfor på de fleste tv-er opp til 65 tommer, men her kan man vippe tv-en 15 grader fremover. Praktisk om man skal ha tv-en hengende over midten på veggen. Avstanden til veggen er ikke mer enn 31 mm, så veggfestet bygger ikke særlig mye.

Det gir en litt mer elegant plassering på veggen, enn med de mange veggfestene som bygger flere cm ut fra veggen.

m2

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.