Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Viasat lanserer 3D-kanal

Viasat lanserer i dag sin nye 3D-kanal.

Skrevet av / 16.12.10 - 10:53
Viasat lanserer 3D-kanal

Viasat lanserer i dag som første aktør 3DTV til hele Skandinavia. Samtlige skandinaviske land lanserer Viasat 3D i dag, som hovedsakelig vil fokusere på sportssendinger i 3D.
Om du har Viasat Sport i dag, trenger du ikke gjøre noenting. Viasat 3D tilbys uten ekstra kostnad for Viasat Sport-kunder. Den eksisterende HD-dekoderboksen (PVR) brukes, da kringkastingsstandarden er 1080i side-ved-side. Det betyr at du får 960 x 1080 linjer til hvert øye.
Viasat ønsker å være best på sport, også i 3D. De lover oss derfor Champions League i 3D. I går ble det klart at Sony Cup i golf 4. og 5. januar også vil bli tilgjengelig på Viasat 3D.

Det eksperimenteres med 3DTV-produksjon av blant annet bowling, boksing og dart, så i fremtiden vil vi ettersigende få et stort utvalg 3D-sendinger fra Viasat 3D.
Viasat tror på en 3D-eksplosjon i 2011, i hvert fall i sport. Hollywood-filmproduksjoner kan ta litt lenger tid, da filmproduksjoner går tregere.
Erotikk i 3D
Viasat vil dessuten tilby erotiske 3D-sendinger, blant annet fra Penthouse. Den som håper på hardcore-greier blir skuffet, her dreier det seg om mykporno. Harde titler blir sladdet, da med sladden i tre dimensjoner…
Fotball-demo
Vi ble vist et opptak av en fotballkamp i 3D. Det er kult med den ekstra dimensjonen, dybdeperspektivet er meget bra. Men sendingen var noe grovkornet, dette loves å bli bedre i fremtiden.
En annen demo av «Det regner kjøttboller» er mye skarpere og mer oppløst. Den viser at 1080i side-ved-side kan fungere fint, bare produksjonen er bra nok.
Video on demand
I tillegg til å kunne få se sportssendinger i 3D, tilbyr Viasat også 3D-titler fra sin video-on-demand-tjeneste.
Pr. i dag finnes følgende titler:
Det regner kjøttboller
My Bloody Valentine
Streetdance 3D
Mer vil komme i fremtiden. Prisen på filmleie er 59 kroner.
Kanalen lanseres som sagt i dag, og i løpet av dagen er 100 butikker i gang med 3D-kampanjer.
viasat.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top