TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

TikTok-appen til Samsung TV klar i Norge

Nå er TikTok-appen tilgjengelig på norske Samsungs-skjermer.

forfatter
Publisert 20.01.23 - 14:25

TikTok er den populære mobil-appen som lar deg dele korte videosnutter med sang-miming, humor, dans – kort sagt, det meste. TikTok-appen har vært tilgjengelig på Samsung Smart TV-er i deler av Europa i en lengre periode, men er først nå blitt klar i Norge!

Les også Nå kan du se TikTok på TV! Den populære TikTok-appen blir snart tilgjengelig på Samsungs smart TV-er.

TikTok på Samsung TV

TikTok-appen for TV er laget spesielt for å sees hjemmefra i sofaen. Du kan se anbefalt innhold i ‘For You’, sjekke ut profilene man følger i ‘Following,’ og de nyeste og mest sette videoene. Innholdet er organisert i ulike kategorier som dekker alt fra spill og komedie, til matlaging, dyr, trening og mye annet.

TikTok app Samsung TV TikTok app Samsung TV TikTok app Samsung TV
<
>
TikTok-appen er nå tilgjengelig på norske Samsung-skjermer. Her fra Lyd & Bildes TikTok-profil. (Foto: Audun Hage)

Tilgjengelig på nyere Samsung-modeller

TikTok-appen er nå tilgjengelig for nedlastig på Samsung smart TV-modeller fra 2018 og nyere: Vi fant den enkelt i Samsungs app-galleri på en Samsung QN90B vi har stående på testbenken. Enjoy!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Bilder i studiokvalitet Panasonic LZ1500E gir imponerende kontrastrike og fargepresise bilder, og er noe av det nærmeste vi kommer en studiomonitor til hjemmebruk. En TV for de virkelig kresne!
Samsung Relumino En ny bildemodus til Samsungs TV-er skal gjøre bildet lettere å tyde for personer med nedsatt syn.
Trådløs OLED-TV fra LG Ny toppmodell med trådløs videooverføring. 
Nå kan Samsung TV styre Philips Hue Ny app fra Samsung og Signify gir overraskende muligheter - en slags "Ambilight" for Samsung TV?
Panasonic lanserer nytt OLED-flaggskip Med kraftig forbedret lysstyrke og ny "Filmmaker mode" kan dette bli en lekkerbisken for filmentusiastene.
Følg Lyd & Bilde