TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

The Explorers: Utforsk verden i 4K HDR på Philips TV

Har du en Philips-TV fra 2019 eller nyere, kan du nå prøve deg som oppdagelsesreisende!

forfatter
Publisert 23.03.22 - 10:00

Philips har inngått et samarbeid med organisasjonen The Explorers, som arbeider med å dokumentere dyre- og planteliv verden over. Organisasjonen har som mål å øke bevisstheten om å bevare jordens naturlige, kulturelle og menneskelige arv.

For å gjøre det, tilbyr The Explorers blant annet en stor katalog av foto og video i førsteklasses 8K og 4K HDR kvalitet, som er tilgjengelig gjennom appen med samme navn. Har du en Philips-TV fra 2019 eller nyere, har du nå mulighet til å prøve tjenesten gratis!

The explorers announcement 01
Strømmetjenesten The Explorers er nå tilgjengelig på Philips TV. (Foto: Philips).

4 måneder gratis for Philips TV-eiere

Samarbeidet med The Explorers betyr at eiere av nyere Philips TV-modeller kan teste appen gratis i en 4-måneders prøveperiode.  Philips TV-eiere vil også få tilgang til eksklusivt innhold som produseres denne våren, der et dedikert team av fotografer og videografer utforsker øya Martinique i Karibien.

DSC 1716 DSC 1751 DSC 1758 DSC 1728 DSC 1735 DSC 1729
<
>
The Explorers-appen byr på masse videomateriale i 8K og 4K HDR-kvalitet. (Foto: Audun Hage)

Slik finner du appen

Appen er tilgjengelig for nedlasting på Philips Smart TV-er fra 2019 og nyere med Android eller Saphi brukergrensesnitt. Den kommer også forhåndsinstallert på Philips 2022 TV-modeller som lanseres fra april og utover. Prøveperioden må tas i bruk før 31. desember 2022.

Les også Denne Philips OLED’en kan nesten alt Med superlekker bildekvalitet, fargesprakende Ambilight-lys og saftig lyd fra Bowers & Wilkins, byr Philips OLED936 på en TV-opplevelse utenom det vanlige. Men klart, det koster!
Philips OLED 936 Lewis Hamilton F1

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Sylskarp 8K OLED fra LG Med alle kvalitetene vi kjenner fra OLED, kombinert med sylskarp 8K-oppløsning, er denne toppmodellen fra LG noe av det råeste vi har sett!
Glimrende OLED-TV Med knallsterk bildekvalitet og krystallklar lyd – rett ut av TV-skjermen – er Sony A80K en imponerende TV – tett på den dyrere A95K!
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye lydplanke B&Os hittil råeste lydplanke støtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og er skreddersydd for LGs OLED TV-er.
Sjekk TV-nyhetene fra Philips Toppmodellene OLED+937, OLED+907 og PM9507 lover gnistrende god bildekvalitet – med Ambilight-lys og lyd fra Bowers & Wilkins.
Skulpturen er en luksus-TV Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fått testet en av årets mest omdiskuterte og etterlengtede TV-er! Samsung S95B leverer svært imponerende bildekvalitet, men har også visse forbedringspunkter.
Følg Lyd & Bilde