Nyhet

The Explorers: Utforsk verden i 4K HDR på Philips TV

Har du en Philips-TV fra 2019 eller nyere, kan du nå prøve deg som oppdagelsesreisende!

Skrevet av / 23.03.22 - 10:00
The Explorers: Utforsk verden i 4K HDR på Philips TV

Philips har inngått et samarbeid med organisasjonen The Explorers, som arbeider med å dokumentere dyre- og planteliv verden over. Organisasjonen har som mål å øke bevisstheten om å bevare jordens naturlige, kulturelle og menneskelige arv.

For å gjøre det, tilbyr The Explorers blant annet en stor katalog av foto og video i førsteklasses 8K og 4K HDR kvalitet, som er tilgjengelig gjennom appen med samme navn. Har du en Philips-TV fra 2019 eller nyere, har du nå mulighet til å prøve tjenesten gratis!

The explorers announcement 01
Strømmetjenesten The Explorers er nå tilgjengelig på Philips TV. (Foto: Philips).

4 måneder gratis for Philips TV-eiere

Samarbeidet med The Explorers betyr at eiere av nyere Philips TV-modeller kan teste appen gratis i en 4-måneders prøveperiode.  Philips TV-eiere vil også få tilgang til eksklusivt innhold som produseres denne våren, der et dedikert team av fotografer og videografer utforsker øya Martinique i Karibien.

DSC 1716 DSC 1751 DSC 1758 DSC 1728 DSC 1735 DSC 1729
<
>
The Explorers-appen byr på masse videomateriale i 8K og 4K HDR-kvalitet. (Foto: Audun Hage)

Slik finner du appen

Appen er tilgjengelig for nedlasting på Philips Smart TV-er fra 2019 og nyere med Android eller Saphi brukergrensesnitt. Den kommer også forhåndsinstallert på Philips 2022 TV-modeller som lanseres fra april og utover. Prøveperioden må tas i bruk før 31. desember 2022.

Les også Denne Philips OLED’en kan nesten alt Med superlekker bildekvalitet, fargesprakende Ambilight-lys og saftig lyd fra Bowers & Wilkins, byr Philips OLED936 på en TV-opplevelse utenom det vanlige. Men klart, det koster!
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

The Frame får ny innramming

8K-oppløsning, sa du? Denne har 16K!

Bang & Olufsens lanserer sin største TV noensinne

Samsung MicroLED: Blendende bildekvalitet, men det koster ...

Sniktitt på TCLs nye TV-er i Stockholm

Har du råd til denne?

Scroll to Top