Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Strømgjerrige storskjermer fra Sharp

Sharps nye TVer blir gigantiske, men kan samtidig skilte med lavt strømforbruk og fjernstyring via mobil.

Skrevet av / 13.05.13 - 01:20
Strømgjerrige storskjermer fra Sharp

Sharp er blant markedslederne når det gjelder virkelig store TV-skjermer til fornuftige priser. Den nye LE857E-serien kommer i voksne størrelser på henholdsvis 60, 70 og 80(!) tommer. Dette blir den foreløpige toppmodellen til Sharp, hvor det loves overlegen bildekvalitet og meget god fargegjengivelse, takket være Quattron bildepanel med gul fargepiksel.


Lavere strømforbruk

Mens vanlige LCD-skjermer har tre fargepiksler for primærfargene rød, grønn og blå, har Quattronpanelet en fjerde gul fargepiksel som gir mer effektiv utnyttelse av LED-lyset bak skjermen, og i følge Sharp medfører dette en betydelig reduksjon i strømforbruket (samtlige modeller er i energiklasse A+). I tillegg skal det gi en forbedring i selve fargegjengivelsen.

Smartportalen AQUOS NET+ byr på nettleser og apps med sosiale medier og videostreaming. Skype er også tilgjengelig ved å koble til et webkamera. Sharps nye app til mobilen lar deg både fjernstyre såvel som å streame bilder, video og musikk direkte til TV-skjermen. Med “Wallpaper mode” kan du også velge bakgrunnsbilde til skjermen når du ikke ser TV.

Vi testet 70-tommeren LC70LE836S i fjor med godt resultat. I år sikter vi oss inn mot å teste toppmodellen på 80-tommer, bare vi får esken inn døra!

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Våre OLED TV-er er de beste til film

Lanserer TV med 10 års garanti

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips 2024 TV-modeller

Her er de beste (og villeste!) TV-ene vi fikk se i Las Vegas

Blendende og sylskarp!

0
Scroll to Top