Spirituell TV-slave i 100 dager

Samsung velger ut åtte personer til å konkurrere om å få dra til India – og se uavbrutte TV-serier i 100 dager.

Skrevet av / 01.10.15 - 10:57
Spirituell TV-slave i 100 dager

TV og spiritualisme er ikke akkurat kjent for å gå hånd i hånd. Kanskje det nettopp er derfor Samsung vil gi deg mulighet til å dra til ”en spirituell plass i skyggen av Himalaya for å bytte ut hverdagsstresset til fordel for å se skamløst mye tv-serier”. Altså at de har sans for ironi.

Uansett, konkurransen heter ”The Catchup Grant”, og går ut på at åtte nordiske finalister velges til å dra til Stockholm den 7. oktober, hvor de skal overbevise juryen om at nettopp de bør velges til å få Catchup-stipendet.

Vinneren belønnes med en reise til India, hvor han eller hun får bo i et kloster i 100 dager, med mulighet for uforstyrret TV-glaning. Redd for å gå blakk i mellomtiden? Frykt ikke: tapt arbeidstid kompenseres med 15.000 svenske kroner pr. måned.

For å delta må du først via mobilen sende inn en 30 sekunders film hvor du forklarer hvorfor du bør velges, senest kl. 24.00 den 4 oktober 2015.

Les mer om konkurransen her.


Se konkurransevideoen her.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer sofistikert kunst til The Frame

Her er høstens nye TV-modeller fra Philips

Ny Playstation-app til Android TV

Thomson på IFA: Viste gjennomsiktig OLED

Storskjerm med gaming mode

Store, sterke og lynraske TV-er fra Hisense

Scroll to Top