Snart får du Altibox på Apple TV

Med en Altibox-app på Apple TV, kan du i fremtiden droppe kabel-tv-boksen.
forfatter

Du kommer ikke til å kunne bruke Apple TV med et Altibox-abonnement med et første, men får produktdrirektør Øyvind Lundbakk i Altibox viljen sin, kan droppe kabel-tv boksen fra juletider neste år.

Da regner nemlig Altibox med at de har fått innholdtjenestene sine i en egen Apple TV-app. Da får du tilgang til opp til 35 kanaler via appen, som installeres som andre apper på en Apple TV.

Det kan gjøre kabelboksen overflødig for mange, som klarer seg bare med en Apple TV.

Øyvind Lundbakk, produktdirektør i Altibox, her med den nye kabel-tv-mottakeren som er laget i samarbeide med Huawei.
Øyvind Lundbakk, produktdirektør i Altibox, her med den nye kabel-tv-mottakeren som er laget i samarbeide med Huawei.

Fra før finnes det apper for TV2 Sumo, NRK, HBO Nordic, Viaplay og selvsagt Netflix, men de gir deg kun tilgang til sitt eget innhold og det de velger å vise og distribuere.

I Altibox-appen får du tilgang til de samme – nesten i allefall – tv-kanalene som du kan få med en Altibox kabel-tv-boks.

I følge Lundbakk skal de også legge Altibox-appen tilgjengelig for Playstation 4, XBox One og andre konsoller eller andre apptilpassede enheter.

Slik at du kan se innhold via et Altibox-abonnement på flere plattformer. Men allerede nå er det mulig å se tv via Altibox på nettbrett eller mobil, med TV Overalt-appen.

Konkurrenten Get har også en app ute, som gir abonnenter tilgang til et utvalg kanaler på nettbrett.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.