TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Snart får du Altibox på Apple TV

Med en Altibox-app på Apple TV, kan du i fremtiden droppe kabel-tv-boksen.

forfatter
Publisert 22.02.16 - 10:00

Du kommer ikke til å kunne bruke Apple TV med et Altibox-abonnement med et første, men får produktdrirektør Øyvind Lundbakk i Altibox viljen sin, kan droppe kabel-tv boksen fra juletider neste år.

Da regner nemlig Altibox med at de har fått innholdtjenestene sine i en egen Apple TV-app. Da får du tilgang til opp til 35 kanaler via appen, som installeres som andre apper på en Apple TV.

Det kan gjøre kabelboksen overflødig for mange, som klarer seg bare med en Apple TV.

Øyvind Lundbakk, produktdirektør i Altibox, her med den nye kabel-tv-mottakeren som er laget i samarbeide med Huawei.
Øyvind Lundbakk, produktdirektør i Altibox, her med den nye kabel-tv-mottakeren som er laget i samarbeide med Huawei.

Fra før finnes det apper for TV2 Sumo, NRK, HBO Nordic, Viaplay og selvsagt Netflix, men de gir deg kun tilgang til sitt eget innhold og det de velger å vise og distribuere.

I Altibox-appen får du tilgang til de samme – nesten i allefall – tv-kanalene som du kan få med en Altibox kabel-tv-boks.

I følge Lundbakk skal de også legge Altibox-appen tilgjengelig for Playstation 4, XBox One og andre konsoller eller andre apptilpassede enheter.

Slik at du kan se innhold via et Altibox-abonnement på flere plattformer. Men allerede nå er det mulig å se tv via Altibox på nettbrett eller mobil, med TV Overalt-appen.

Konkurrenten Get har også en app ute, som gir abonnenter tilgang til et utvalg kanaler på nettbrett.

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
OLED pluss Ambilight = større innlevelse! Philips er tilbake med nok en fargesprakende OLED-TV: Med saftig kontrast og Ambilight er det duket for en nydelig bildeopplevelse.
YouTube går vertikalt på TV-skjermen Nå kan du snart se de vertikale videosnuttene i YouTube-appen til smart TV.
Den største TV-en vi noen gang har testet Glem 85” - nå er det 98” som gjelder dersom du vil ha den største TV-en i gata! TCL 98C735 er et gedigent beist av en TV, og bildekvaliteten overrasker.
Samsung TV-eier? Da bør du lese dette! Apple TV-appen til Samsung TV strømmer nå utvalgt innhold i det åpne HDR10+ formatet – som et alternativ til Dolby Vision.
MiniLED gir bedre kontrast Sony har oppgradert en av sine beste LCD-skjermer med et finmasket MiniLED-baklys. Det gir imponerende presis kontrast og lysstyrke, men det er fortsatt rom for forbedring…
Kan 8K-TV bli forbudt? Strengere EU-krav til energieffektivitet kan sette en stopper for sylskarpe, men strømslukende 8K-TV-er.
Følg Lyd & Bilde