Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Samsung The Terrace: Samsung lanserer TV til terrassen

Samsungs nye terrasse-TV er skreddersydd for utendørs bruk! Men tåler den minusgrader, mon tro?

Skrevet av / 22.05.20 - 09:55
Samsung The Terrace: Samsung lanserer TV til terrassen

Samsung er kjent for design-TVer som The Frame, Sero og Serif. Nå slipper de en ny TV-modell som er skreddersydd for utendørs bruk! Dermed er det fritt frem for å ha en TV-skjerm nærmest hvor du vil i hjemmet…

Samsung The Terrace

Samsung The Terrace kommer i 55″, 65″ og 75″ skjermstørrelse, og er IP55-sertifisert, som betyr at den tåler både støv og vannsprut. (Du bør imidlertid unngå å slippe den i svømmebassenget).

Samsung The Terrace. (Foto: Samsung)

Rent teknisk dreier det seg om en 4K (3840 x 2160 piksler) LCD-skjerm med direkte LED-baklys og lokal dimming, en teknikk vi kjenner fra Samsungs dyrere QLED-skjermer. The Terrace kan skilte med en lysstyrke på hele 2000 nits. Dette er selvfølgelig viktig for å kunne gjengi et bilde som kan sees utendørs på høylys dag! The Terrace har også et antirefleksfilter som hindrer speiling av omgivelsene. Den er beregnet på veggmontering med VESA-feste (400 x 400 mm).

The Terrace har selvfølgelig innebygd Wi-Fi, Bluetooth og andre finesser man forventer fra en moderne smart-TV.  Den bruker Samsungs velkjente Tizen brukergrensesnitt, og byr på apper som Netflix, YouTube, HBO, Apple TV+ og snart også Disney+, pluss mange flere.

Vi fant ingen info om fjernkontrollen, men vi får håpe den også er vanntett!

Matchende lydplanke

Samsung The Terrace Soundbar. (Foto: Samsung)

Samsung har også utviklet en matchende lydplanke (The Terrace Soundbar) som skal gi ordentlig futt i lyden utendørs. Den kan monteres på veggen eller direkte til TV-en. Den må klare seg uten separat subwoofer, men har istedet en kraftig basshøyttaler internt i selve planken. Lyden skal også være optimalisert for utendørs bruk i følge Samsung.

Pris og tilgjengelighet

Samsung The Terrace lanseres først i USA, men kommer også til Europa i løpet av året. Prisen blir henholdsvis 3500, 5000 og 6500 dollar. Vi jakter norske priser og info!

Sjekk ut The Terrace i videoen under (moroa begynner fra ca 3:00 og utover).

https://youtu.be/sJRoyg-aDwk

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

Lyd & Bilde
Scroll to Top