Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Samsung sprenger grenser

Samsung vil skape en smartere, enklere og mer sammenkoblet underholdningshverdag.

Skrevet av / 10.01.12 - 05:54
Samsung sprenger grenser

Samsung bruker sin posisjon som leverandør av TV, mobiler, nettbrett og kameraer for å vise hvordan produktene kan integreres via internett og Wi-Fi og gi nye muligheter. Innhold og applikasjoner som lastes ned til TV-en kan deles mellom flere enheter: For eksempel kan du laste ned en film til TV-en og streame den til nettbrettet.

Med årets TV-nyheter fra Samsung kan du derimot pensjonere fjernkontrollen (nesten). En nyhet på årets TV-apparater er at du kan styre TV-en både med stemmen og bevegelser. Du kan bytte kanal, endre volumet og surfe på nettet ved å si til TV-en hva den skal gjøre eller gi kommando med hendene.

Samsung lanserer 28 ulike TV-modeller på det norske markedet: 21 LED-TV-er, seks plasma- og en LCD-modell. Blant de aller mest spennende er  toppmodellen ES8000 LED, som får en dobbeltkjerneprosessor på én gigahertz. Med denne mengden datakraft om bord vil TV-en være rustet for krevende smart-funksjoner, som blant annet stemme/bevegelsesstyring og ansiktsgjenkjenning. Den får også en kortplass hvor man kan plugge inn oppgraderingsmoduler som vil holde TV-en oppdatert år etter år. Tradisjonen tro for Samsung er designen syltynn og lekker, med svært slank ramme og en ny u-formet fot, samt integrert webkamera på toppen av skjermen.

 

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Våre OLED TV-er er de beste til film

Lanserer TV med 10 års garanti

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips 2024 TV-modeller

Her er de beste (og villeste!) TV-ene vi fikk se i Las Vegas

Blendende og sylskarp!

0
Scroll to Top