Search
Generic filters

Samsung sprenger grenser

Samsung vil skape en smartere, enklere og mer sammenkoblet underholdningshverdag.

Samsung bruker sin posisjon som leverandør av TV, mobiler, nettbrett og kameraer for å vise hvordan produktene kan integreres via internett og Wi-Fi og gi nye muligheter. Innhold og applikasjoner som lastes ned til TV-en kan deles mellom flere enheter: For eksempel kan du laste ned en film til TV-en og streame den til nettbrettet.

Med årets TV-nyheter fra Samsung kan du derimot pensjonere fjernkontrollen (nesten). En nyhet på årets TV-apparater er at du kan styre TV-en både med stemmen og bevegelser. Du kan bytte kanal, endre volumet og surfe på nettet ved å si til TV-en hva den skal gjøre eller gi kommando med hendene.

Samsung lanserer 28 ulike TV-modeller på det norske markedet: 21 LED-TV-er, seks plasma- og en LCD-modell. Blant de aller mest spennende er  toppmodellen ES8000 LED, som får en dobbeltkjerneprosessor på én gigahertz. Med denne mengden datakraft om bord vil TV-en være rustet for krevende smart-funksjoner, som blant annet stemme/bevegelsesstyring og ansiktsgjenkjenning. Den får også en kortplass hvor man kan plugge inn oppgraderingsmoduler som vil holde TV-en oppdatert år etter år. Tradisjonen tro for Samsung er designen syltynn og lekker, med svært slank ramme og en ny u-formet fot, samt integrert webkamera på toppen av skjermen.

 

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.