TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Samsung: Ny 2020-versjon av The Frame snart i butikk

Fjerde generasjon av Samsungs populære design-TV slippes nå i april, med flere størrelser og bedre bildekvalitet.

forfatter
Publisert 20.04.20 - 13:34

Samsung linjelekre ramme-TV The Frame har blitt en populær TV her i Norden: Den kan vise digital kunst og fotografier i standbymodus, og ved hjelp av utskiftbare rammer i ulike trefarger, prøver den å imitere en ekte bilderamme på veggen. Resultatet er en diskré og stuevennlig TV som passer godt inn i ulike miljøer.

blank
Samsung The Frame LS03T (2020). Foto: Samsung

Samsung ruller ut flere interessante «lifestyle» orienterte designmodeller i år, og blant disse finner vi en oppgradert 4. generasjon av The Frame (LS03T). Den nye 2020-versjonen rulles ut i butikkene nå i løpet av april/mai, og kommer nå i flere skjermstørrelser og med bredere utvalg av digital kunst. I tillegg får den (angivelig) kraftig oppjustert bildekvalitet!

Ny 2020-modell i flere størrelser

The Frame har tidligere vært tilgjengelig i 43″, 49″, 55″ og 65″ utgave. I år utvides sortimentet i hver sin ende, med henholdsvis 32″ og 75″ (samt at 49″ modellen øker en tomme til 50″). Dermed bør det være mulig å finne en passende Frame-modell enten du har stort eller lite veggareal å ta av. Alle skjermstørrelsene har 4K-oppløsning, med unntak av 32-tommeren som må nøye seg med 1080p.

blank
Blant nyhetene på årets The Frame finner vi en ny kompakt 32-tommer. (Foto: Samsung)

Konseptet med slank design, separat «One Connect» koblingsboks, utskiftbare rammer og medfølgende «No Gap» veggfeste fortsetter som før. Samsungs digitale kunstgalleri utvides med flere kunstverk: i tillegg kommer årets The Frame med Samsungs Ambient Mode, som kan vise standbybilder med motiver, farger og stemning som matcher omgivelsene (kjent fra 2019 QLED-modellene).

Forbedret bildekvalitet med Dual LED

På innsiden er Samsung The Frame en relativt ordinær LCD-skjerm med LED kantbelysning. Selv om 2019-versjonen fikk et oppgradert bildepanel med QLED fargefilter, ligger kontrasten og svartnivået fortsatt et godt stykke unna det man kan oppleve med en fullblods high-end TV. Her har det imidlertid skjedd noe interessant på 2020-modellen LS03T: Den kommer nemlig med Dual LED-teknologi, som er en av Samsungs seneste nyvinninger på bildefronten.

TV-er med Dual LED er fortsatt kantbelyste, men bruker to forskjellige typer lysdioder, med henholdsvis kald og varmhvit fargetemperatur. På denne måten skal LCD-skjermen oppnå en jevnere og mer korrekt fargebalanse og vesentlig bedre kontrast, med mindre lyslekkasje og færre tendenser til «blåskjær» enn forgjengerne. Til og med innsynsvinkelen skal ha blitt noe forbedret i følge Samsung. Om alt dette holder vann, ser vi frem til å sjekke i en kommende test, side om side med 2019-modellen.

The Frame selges eksklusivt hos Elkjøp og Samsungs egen nettbutikk. Obs! Dersom du er på jakt etter 2020-modellen skal du se etter bokstaven «T» i produktbetegnelsen. Modellår 2019 bruker bokstaven «R».

Norske priser (veil.):

QE32LS03TAU: 6.990 kr

QE43LS03TAU: 11.990 kr

QE50LS03TAU: 12.990 kr

QE55LS03TAU: 14.990 kr

QE65LS03TAU: 17.990 kr

QE75LS03TAU: 29.990 kr

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!
blank

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
blank
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

6 kommentarer om “Samsung: Ny 2020-versjon av The Frame snart i butikk”

  • Hei Lars, vi har akkurat fått 2020-modellen i hus, så den kommer snart! Bare følg med på siden 🙂 mvh Audun

  • Hei Morten! Ja det kan du – vi har sjekket ny og gammel 55″ modell og alt ser ut til å stemme overens! Det er ellers verdt å merke seg at prisen på rammene er satt ned i år. De koster nå rundt tusenlappen, avhengig av størrelse. Mvh Audun

  • Hei Stig, ja prisen gjør et saftig byks fra 65″ til 75″! Merk at dette er tidlige veil. priser på splitter nye 2020-modeller. Mye kan skje i løpet av året. Mvh Audun, Lyd & Bilde

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud blank
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
blank
Mesterklasse fra Panasonic Panasonics beste OLED-TV er tilbake i full vigør, og nå kan den endelig leveres i stort format! LZ2000E gir rett og slett en strålende bildeopplevelse.
blank
Sylskarp 8K OLED fra LG Med alle kvalitetene vi kjenner fra OLED, kombinert med sylskarp 8K-oppløsning, er denne toppmodellen fra LG noe av det råeste vi har sett!
Glimrende OLED-TV Med knallsterk bildekvalitet og krystallklar lyd – rett ut av TV-skjermen – er Sony A80K en imponerende TV – tett på den dyrere A95K!
blank
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye lydplanke B&Os hittil råeste lydplanke støtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og er skreddersydd for LGs OLED TV-er.
blank
Sjekk TV-nyhetene fra Philips Toppmodellene OLED+937, OLED+907 og PM9507 lover gnistrende god bildekvalitet – med Ambilight-lys og lyd fra Bowers & Wilkins.
blank
Skulpturen er en luksus-TV Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.
Følg Lyd & Bilde