Nyhet

Nytt gulvstativ til Beosound Stage

Bang & Olufsens nye gulvstativ gjør det enkelt å feste lydplanken Beosound Stage til en OLED-TV fra LG.
forfatter

Bang & Olufsen har et relativt tett samarbeid med LG for tiden: Danskene bruker paneler fra LG Display i flere av sine luksuriøse TV-er, mens den nye lydplanken Beosound Stage er enkel å integrere med LGs egne OLED-TV-er. Med en LG TV på veggen og en Stage under, kan både lyd og bilde styres med B&Os egen fjernkontroll i aluminium.

Lydplanke: Luksus til folket Beosound Stage gir skikkelig premiumfølelse til overraskende hyggelig pris. Men den er ikke for alle.

Nytt gulvstativ i aluminium

Bang & Olufsen har nok innsett at ikke alle vil henge produktene på veggen, for nå har de klekket ut et nytt gulvstativ til Beosound Stage. Spesialdesignede sokler i aluminium har etter hvert blitt et kjennetegn for Bang & Olufsens TV-er, og nå blir det altså mulig å få den samme «looken»  – selv uten å ha en B&O TV.

Gulvstativ til Beosound Stage, her vist med en 55″ LG OLED-TV. (Foto: Bang & Olufsen)

Det nye gulvstativet er laget spesielt for å bære LG OLED C-serien i 48”, 55” eller 65” skjermstørrelse, men kan også brukes andre TV-merker opptil 65 tommer. Innfestingen er basert på VESA-standarden, og tåler TV-er med vekt opptil 25,6 kilo.

B&O understreker at sokkelen er ment for fast plassering på gulvet, uten svingfunksjon da dette angivelig kan skade det tynne OLED-panelet. Derimot har det utskjærte spor for å skjule kabelføringen ned fra TV og lydplanken.

(Foto: Bang & Olufsen)

Pris og tilgjengelighet

Gulvstativet til Beosound Stage koster 8000 kroner og er tilgjengelig nå hos autoriserte B&O forhandlere eller via bang-olufsen.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

  1. B&O skulle sluttet å lage tv når plasma forsvant. Dette er nok løsningen videre, men stativet var noe kjedelig.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.