Nytt gulvstativ til Beosound Stage

Bang & Olufsens nye gulvstativ gjør det enkelt å feste lydplanken Beosound Stage til en OLED-TV fra LG.
Annonse
Annonse
forfatter

Bang & Olufsen har et relativt tett samarbeid med LG for tiden: Danskene bruker paneler fra LG Display i flere av sine luksuriøse TV-er, mens den nye lydplanken Beosound Stage er enkel å integrere med LGs egne OLED-TV-er. Med en LG TV på veggen og en Stage under, kan både lyd og bilde styres med B&Os egen fjernkontroll i aluminium.

Les også
Lydplanke: Luksus til folket Beosound Stage gir skikkelig premiumfølelse til overraskende hyggelig pris. Men den er ikke for alle.

Nytt gulvstativ i aluminium

Bang & Olufsen har nok innsett at ikke alle vil henge produktene på veggen, for nå har de klekket ut et nytt gulvstativ til Beosound Stage. Spesialdesignede sokler i aluminium har etter hvert blitt et kjennetegn for Bang & Olufsens TV-er, og nå blir det altså mulig å få den samme «looken»  – selv uten å ha en B&O TV.

Gulvstativ til Beosound Stage, her vist med en 55″ LG OLED-TV. (Foto: Bang & Olufsen)

Det nye gulvstativet er laget spesielt for å bære LG OLED C-serien i 48”, 55” eller 65” skjermstørrelse, men kan også brukes andre TV-merker opptil 65 tommer. Innfestingen er basert på VESA-standarden, og tåler TV-er med vekt opptil 25,6 kilo.

B&O understreker at sokkelen er ment for fast plassering på gulvet, uten svingfunksjon da dette angivelig kan skade det tynne OLED-panelet. Derimot har det utskjærte spor for å skjule kabelføringen ned fra TV og lydplanken.

(Foto: Bang & Olufsen)

Pris og tilgjengelighet

Gulvstativet til Beosound Stage koster 8000 kroner og er tilgjengelig nå hos autoriserte B&O forhandlere eller via bang-olufsen.com.

Annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

  1. B&O skulle sluttet å lage tv når plasma forsvant. Dette er nok løsningen videre, men stativet var noe kjedelig.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Spiller SACD/CD og har fem digitale innganger
Har du en Formation-høyttaler fra B&W, kan du glede deg over at B&W Music-appen endelig har kommet for musikkavspilling og multiromsstyring.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekoding og hodetelefonforsterker.
Det krever ikke spesielle super-ører for å høre forskjell på hi-fi-utstyret. Enhver med en noenlunde normal hørsel kan få det til. Det handler kun om teknikk og litt øvelse.
Volkswagen ID.4 har ankommet norske forhandlere. Vi har tatt en rask titt - og lytt - på infotainment-systemet!
Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!