Nyhet

Norske priser på LG OLED

LGs nye 2021-modeller har akkurat begynt å dukke opp i butikkene. Sjekk de første prisene her!

Skrevet av / 28.03.21 - 09:00
Norske priser på LG OLED

LG hadde stor suksess med fjorårets OLED-modeller, og siste rest av de utgående modellseriene BX og CX selges for tiden til svært gunstige priser. Men nå kommer de nye 2021-modellene!

Et knippe av de nye OLED-skjermene har nylig dukket opp med pris og lagerstatus hos Lyd & Bildes samarbeidspartner Prisguiden.no.

Norske priser på LG OLED

Den nye C1-serien (arvtageren til CX) er først ut: Det er nettbutikken NetonNet som lister de første prisene, og vi forventer at andre forhandlere som Elkjøp, Power med flere, også dukker opp snart.

LG OLED C1 kommer for første gang i størrelser helt opp til 83 tommer. (Foto: LG)

Vi merker oss at den nye C1-serien har fått relativt hyggelige introduksjonspriser: Flere skjermstørrelser starter på et lavere prispunkt enn det CX-serien gjorde i sin tid. Dette er spesielt merkbart på den 77″ utgaven – LG OLED77C1 – som i år starter på 45.990 kroner, mot 59.990 for 2020-modellen OLED77CX (men den selges for tiden ut på tilbud til rundt halvparten). Dermed er det kanskje rom for at flere kan realisere drømmen om en OLED-storskjerm i 2021?

At 77″ OLED nå starter på en vesentlig lavere pris, skyldes nok blant annet at LG også introduserer en større 83″ modell i år (LG OLED83C1). Denne har imidlertid ikke dukket opp i prislistene enda. 

Les også Snart kommer LGs nye OLED-TV i handelen Nytt år, ny TV? LG melder at de starter utrullingen av årets nye TV-modeller allerede i mars.

Se priser, lagerstatus og mer info fra Prisguiden under.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer sofistikert kunst til The Frame

Her er høstens nye TV-modeller fra Philips

Ny Playstation-app til Android TV

Thomson på IFA: Viste gjennomsiktig OLED

Storskjerm med gaming mode

Store, sterke og lynraske TV-er fra Hisense

Scroll to Top