Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

NetOnNet: 10 års garanti på Andersson TV

TV-modeller fra Andersson, en av NetOnNets egne merkevarer, får nå 10 års garanti uansett modell.

Skrevet av / 06.02.24 - 11:31
NetOnNet: 10 års garanti på Andersson TV

Bekymrer du deg ofte for at TV-en kan ryke? Nå blir det mulig å kjøpe ny TV med ekstra lang garanti.

Kunder som velger en TV fra Andersson får nå hele 10 års garanti på sin TV. I følge NetOnNet er dette markedets lengste garanti, og en forlengelse på 7 år mot tidligere. Garantiperioden strekker seg også lenger enn reklamasjonsretten, som i Norge er 5 år.

– Vi er veldig glade for nå å kunne tilby våre kunder markedets lengste garantiperiode for TV-er, sier Pia Törnström, Private Label Manager i NetOnNet og ansvarlig for merkevaren Andersson. (Foto: NetOnNet)

10 års garanti på Andersson TV:  – Rimelige produkter av god kvalitet

– Vi arbeider kontinuerlig for å øke kvaliteten på produktene våre. Våre data viser nå det våre kunder også bekrefter; en TV fra Andersson er en veldig god TV, av høy kvalitet og med mange fornøyde kunder. Vi manifesterer det nå ved å tilby kundene markedets lengste garantiperiode for TV-er. En garanti som i praksis for de aller fleste betyr at du har en garanti for hele levetiden til TV-en.

Det sier Pia Törnström, Private Label Manager i NetOnNet og ansvarlig for Andersson-merkevaren.

Törnström forteller at trenden med at kundene velger selskapets egne merkevarer, såkalte private labels, er sterk – spesielt i tider hvor folks lommebok er tydelig påvirket av den generelle økonomiske situasjonen.

– Våre egne merkevarer er produkter av høy kvalitet til en lavere pris. Vår handelsrapport som vi la frem for noen uker siden viser at til tross for at 87 prosent av nordmenn opplever at kjøpekraften er svekket, gjør 65 prosent grep for å handle varer i detaljhandelen. De fleste har da valgt et rimeligere alternativ enn tidligere. Da blir kjedene sine egne merkevarer, som tilbyr rimelige produkter av god kvalitet og et godt alternativ til de mer etablerte merkene – og her står NetOnNet meget sterkt, sier Pia Törnstrom.

TV-apparater av merket Andersson selges hos NetOnNet, Komplett og Webhallen. Andersson tilbyr en rekke ulike produkter i kategorier som TV, nettbrett, støvsugere, kjøkkenapparater, hodetelefoner og powerbanks. (Foto: Andersson)

Slik er garantivilkårene

Garantien gjelder i 10 år fra kjøpsdato, for kjøp gjort fra 16. november 2023 og senere, og du må beholde kvitteringen som kjøpsbevis. Garantien dekker defekter forårsaket av material- eller produksjonsfeil, som funksjonsfeil i skjermen. Dette inkluderer også en 100 % garanti mot pikselfeil.

Garantien retter seg mot de som bruker TV-en i et hjemmemiljø. Den gjelder altså ikke for kommersiell bruk i butikker, restauranter og lignende – da er garantien begrenset til 1 år.

Innbrenning nevnes ikke  – men det er neppe noe problem, da Andersson ikke leverer OLED-TV, men har derimot et bredt utvalg av rimelige LCD og QLED-TV-er.

Les mer om garantien her.

Mer informasjon om forbrukerkjøpsloven finner du hos Forbrukerrådet.

PS! Det er verdt å nevne at TV-konkurrenter som Samsung tilbyr 10 års garanti mot skjerminnbrenning, forutsatt at man registrerer kjøpet hos Samsung. LG tilbyr 5 års panelgaranti på sine OLED TV-er. 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er Samsungs nye TV-modeller 2024: Full av AI-funksjoner

TCLs 163-tommer X11H demonstrert i Kina

Nå vet vi prisene på årets nye OLED-TV-er fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

Lyd & Bilde
Scroll to Top