Netflix til Philips Smart TV

Philips er klar med Netflix-app på sine smart-tver for 2013.
Annonse
Annonse
forfatter

Netflix er en populær tjeneste for film og serieinteresserte, men har vært sårt savnet på Philips sine TV-er. Nå får Philips endelig sin egen Netflix-app som del av en firmware-oppdatering nå i juli.

Den nye Netflix-appen har samme funksjonalitet som vi kjenner fra andre plattformer, med film og serier sortert i ulike kategorier som spenning, komedie og så videre. Den har også innebygd søkefunksjon hvor man kan søke etter filmer med samme sjanger, skuespiller og lignende.

I forbindelse med firmware-oppdateringen får også Philips TV-ene flere interessante funksjoner. Det blir nå mulig å strømme innhold fra TV-en over til en Android telefon eller nettbrett med appen Philips MyRemote.

Det er også mulig å strømme TV-innhold fra Philips-TV-en til en tv nummer to, trådløst over nettverket. Philips multirom-funksjonen krever at ekstra-TV-en støtter siste versjon av nettverksprotokollen DLNA.

Funksjonene blir tilgjengelig på Philips 2013 Smart TV-modeller fra 4000-serien og oppover. Vi skulle selvsagt ønske at Netflix ble tilgjengelig for eldre Philips apparater, men den gang ei.

Annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Dette er den moderne surroundforsterkeren for deg som ønsker virkelig god lyd i hjemmekinoen, men som er edruelig med pengebruken.
Med absolutt alle funksjoner man trenger, gir Marantz NR1711 store hjemmekinoopplevelser fra et slankt og lekkert format.
Denon har aldri laget en bedre surroundforsterker, enn jubileumsmodellen AVC-A110.
Fremtidssikker surround-forsterker for morgendagens formater. Men er Denon AVC-X6700H best, og overbeviser den på musikk?
4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Avanserte treningsfunksjoner og bedre kontroll på prestasjonene.