Netflix til Philips Smart TV

Philips er klar med Netflix-app på sine smart-tver for 2013.

Netflix er en populær tjeneste for film og serieinteresserte, men har vært sårt savnet på Philips sine TV-er. Nå får Philips endelig sin egen Netflix-app som del av en firmware-oppdatering nå i juli.

Den nye Netflix-appen har samme funksjonalitet som vi kjenner fra andre plattformer, med film og serier sortert i ulike kategorier som spenning, komedie og så videre. Den har også innebygd søkefunksjon hvor man kan søke etter filmer med samme sjanger, skuespiller og lignende.

I forbindelse med firmware-oppdateringen får også Philips TV-ene flere interessante funksjoner. Det blir nå mulig å strømme innhold fra TV-en over til en Android telefon eller nettbrett med appen Philips MyRemote.

Det er også mulig å strømme TV-innhold fra Philips-TV-en til en tv nummer to, trådløst over nettverket. Philips multirom-funksjonen krever at ekstra-TV-en støtter siste versjon av nettverksprotokollen DLNA.

Funksjonene blir tilgjengelig på Philips 2013 Smart TV-modeller fra 4000-serien og oppover. Vi skulle selvsagt ønske at Netflix ble tilgjengelig for eldre Philips apparater, men den gang ei.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Denne håper vi blir en realitet, for se så søt den er.
Hold armen i ro og spar plass på skrivebordet med ergonomisk trackball.
I dag slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Både Marantz, Denon og Yamaha receivere med HDMI 2.1 får svart skjerm med den nye Xbox gjennom HDMI.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Serial 1-elsykkelen er "Powered by Harley-Davidson" og er samtidig en hyllest til selskapets første motorsykkel fra 1903.
Den bærbare Beolit 20 har trådløs lading og lang batteritid.
Den svenske nettbutikken åpnet i natt.
Harman Kardon gir deg et trådløst anlegg med mange tilkoblinger.
Kan revolusjonere bildeopplevelsen fra VR-briller.
For å redusere kjøretrøtthet tar Jaguar Land Rover i bruk høyteknologisk støykansellering fra Silentium.
Vi holder på å teste Hyundai Kona med lydanlegg fra selveste KRELL.
Støtte for opptil 11.2 kanaler i kompakte kabinetter.
Hey, Google, nå kjører vi!
Den søteste elbilen blir mer praktisk.
Vi fikk se en rekke nye kraftige smarttelefoner, da Huawei i dag holdt virtuell pressekonferanse.
Prisgunstig fotoskriver for entusiaster.