Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Netflix til Philips Smart TV

Philips er klar med Netflix-app på sine smart-tver for 2013.

Skrevet av / 28.07.13 - 20:22
Netflix til Philips Smart TV

Netflix er en populær tjeneste for film og serieinteresserte, men har vært sårt savnet på Philips sine TV-er. Nå får Philips endelig sin egen Netflix-app som del av en firmware-oppdatering nå i juli.

Den nye Netflix-appen har samme funksjonalitet som vi kjenner fra andre plattformer, med film og serier sortert i ulike kategorier som spenning, komedie og så videre. Den har også innebygd søkefunksjon hvor man kan søke etter filmer med samme sjanger, skuespiller og lignende.

I forbindelse med firmware-oppdateringen får også Philips TV-ene flere interessante funksjoner. Det blir nå mulig å strømme innhold fra TV-en over til en Android telefon eller nettbrett med appen Philips MyRemote.

Det er også mulig å strømme TV-innhold fra Philips-TV-en til en tv nummer to, trådløst over nettverket. Philips multirom-funksjonen krever at ekstra-TV-en støtter siste versjon av nettverksprotokollen DLNA.

Funksjonene blir tilgjengelig på Philips 2013 Smart TV-modeller fra 4000-serien og oppover. Vi skulle selvsagt ønske at Netflix ble tilgjengelig for eldre Philips apparater, men den gang ei.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Våre OLED TV-er er de beste til film

Lanserer TV med 10 års garanti

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips 2024 TV-modeller

Her er de beste (og villeste!) TV-ene vi fikk se i Las Vegas

Blendende og sylskarp!

0
Scroll to Top