Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Netflix snart med 4K-innhold

Film og serier i 4K-oppløsning kan snart være en realitet til PlayStation 4 og Xbox One.

Skrevet av / 21.12.13 - 21:05
Netflix snart med 4K-innhold

Netflix har på kort tid blitt en av de mest populære tjenestene for streaming av film og tv via nettet. Og nå har amerikanerne spennende nyheter for de har investert i en av de dyre 4K TV-ene fra produsenter som Samsung eller LG – eller kanskje i en Playstation 4. Netflix forventes nemlig å lansere innhold i 4K-format allerede like over nyttår, i følge The Verge.

Lanseringen skjer parallelt med CES-messen, som finner sted i Las Vegas fra 7. til 10. januar, og hvor Lyd & Bilde naturligvis vil være til stede.

I første omgang vil det kun være utvalgte 4K-tver med Netflix-app som vil støtte det nye 4K-innholdet, men støtte for Xbox One og PlayStation 4 vil komme på et senere tidspunkt, sier Neil Hunt, innholdschef hos Netflix.

Hvilke tv-produsenter som blir de første til å tilby Netflix’ 4K-innhold på deres tv, blir ikke offentliggjort før CES-messen sparkes i gang, men vi gjetter på at en eller flere koreanske TV-produsenter vil ha en finger med i spillet. Samsung kjørte som kjent en 4K Netflix-demo på fjorårets CES-messe.

En av de første tv-seriene som blir tilgjengelig i 4K-format vil være Netflix sin eksklusive tv-serie House of Cards, med Kevin Spacey i hovedrollen.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top