TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Netflix snart med 4K-innhold

Film og serier i 4K-oppløsning kan snart være en realitet til PlayStation 4 og Xbox One.

forfatter
Publisert 21.12.13 - 21:05

Netflix har på kort tid blitt en av de mest populære tjenestene for streaming av film og tv via nettet. Og nå har amerikanerne spennende nyheter for de har investert i en av de dyre 4K TV-ene fra produsenter som Samsung eller LG – eller kanskje i en Playstation 4. Netflix forventes nemlig å lansere innhold i 4K-format allerede like over nyttår, i følge The Verge.

Lanseringen skjer parallelt med CES-messen, som finner sted i Las Vegas fra 7. til 10. januar, og hvor Lyd & Bilde naturligvis vil være til stede.

I første omgang vil det kun være utvalgte 4K-tver med Netflix-app som vil støtte det nye 4K-innholdet, men støtte for Xbox One og PlayStation 4 vil komme på et senere tidspunkt, sier Neil Hunt, innholdschef hos Netflix.

Hvilke tv-produsenter som blir de første til å tilby Netflix’ 4K-innhold på deres tv, blir ikke offentliggjort før CES-messen sparkes i gang, men vi gjetter på at en eller flere koreanske TV-produsenter vil ha en finger med i spillet. Samsung kjørte som kjent en 4K Netflix-demo på fjorårets CES-messe.

En av de første tv-seriene som blir tilgjengelig i 4K-format vil være Netflix sin eksklusive tv-serie House of Cards, med Kevin Spacey i hovedrollen.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
Annonse
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
OLED pluss Ambilight = større innlevelse! Philips er tilbake med nok en fargesprakende OLED-TV: Med saftig kontrast og Ambilight er det duket for en nydelig bildeopplevelse.
YouTube går vertikalt på TV-skjermen Nå kan du snart se de vertikale videosnuttene i YouTube-appen til smart TV.
Den største TV-en vi noen gang har testet Glem 85” - nå er det 98” som gjelder dersom du vil ha den største TV-en i gata! TCL 98C735 er et gedigent beist av en TV, og bildekvaliteten overrasker.
Samsung TV-eier? Da bør du lese dette! Apple TV-appen til Samsung TV strømmer nå utvalgt innhold i det åpne HDR10+ formatet – som et alternativ til Dolby Vision.
MiniLED gir bedre kontrast Sony har oppgradert en av sine beste LCD-skjermer med et finmasket MiniLED-baklys. Det gir imponerende presis kontrast og lysstyrke, men det er fortsatt rom for forbedring…
Kan 8K-TV bli forbudt? Strengere EU-krav til energieffektivitet kan sette en stopper for sylskarpe, men strømslukende 8K-TV-er.
Følg Lyd & Bilde